19 / 05 / 2024

Bodrum Kumbahçe iskele

Bodrum Kumbahçe iskele

Kumbahçe sahilinde yapımına başlanan fakat gerekli izinlerin alınmaması üzerine Bodrum Belediyesi tarafından mühürlenen ve kazıkların kaldırılması yönünde karar alınan Bodrum Kumbahçe Mahallesi sahilindeki kazıklar, Bodrum Belediyesi ekiplerince kaldırılıyor.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 12 milyon TL'ye ev aldı!

Jean reklamlarında oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, kazandığını emlağa yatırdı. Bodrum'da eşi Başak Dizer için 12 milyon TL'ye ev aldı.

Bodrum'da 30 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bodrum 1. İcra Dairesi, Bodrum İlçe, 360 Ada, 13 Parsel, Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi.

Bodrum Kumbahçe iskele Haberi

Bodrum Kumbahçe iskele


Kumbahçe sahilinde yapımına başlanan fakat gerekli izinlerin alınmaması üzerine Bodrum Belediyesi tarafından mühürlenen ve kazıkların kaldırılması yönünde karar alınan Bodrum Kumbahçe Mahallesi sahilindeki kazıklar, Bodrum Belediyesi ekiplerince kaldırılıyor. 

Bodrum Belediyesi Encümeni tarafından 22.07.2013 tarihinde yıkım kararı alınan ve para cezası kesilen iskele çalışmasıyla ilgili firmaya yapılan yasal uyarılara rağmen, geçen süreçte firma tarafından yıkım gerçekleştirilmedi. Gerekli izinlerin alınması için Bodrum Belediyesi tarafından verilen sürenin sona ermesi ve süre içinde yasal işlemlerin de olumlu yönde sonuç vermemesi nedeniyle kazıklar kaldırılmaya başlandı. 

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından vinç yardımıyla gerçekleştirilen denizden kazıkların sökülmesi işleminin yaklaşık bir hafta süreceği bildiriliyor.



Bodrum...