06 / 07 / 2024

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi, Afterfall Limited Şirketi tarafından 4 milyon 650 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Halit Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Bvlgari Resort Bodrum geliyor! Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu'ndaki oteli için imzalar atıldı!

Cengiz İnşaat’ın Bodrum Cennet Koyu’nda hayata geçirdiği ve kamuoyunda tartışmalara neden olan otel inşaatında imzalar atıldı. Bvlgari Hotels - Resorts, Jeweler of Hospitality koleksiyonunun 12. halkası olarak planlanan ve 2026'da Bodrum'da açılacak yeni otel için anlaşma imzaladığını açıkladı.

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Bölgede inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum 2020'de açılacak.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Mayıs'ta açılıyor!

The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts otel, sinema ve eğlenceyi bir arada sunacak. The Bodrum by Paramount Hotels fiyatları 250 ila 45 bin euro arasında değişiyor.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi, Afterfall Limited Şirketi tarafından 4 milyon 650 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Halit Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Swisotel Hotels&Resorts Bodrum projesinin basın toplantısı yapılacak!

Swisotel Hotels&Resorts Bodrum projesi basın toplantısı 20 Hiranda yapılacak

Bodrum'da otel açan Aman Resorts grubuna büyük ödül!

2011 aralık sonunda Bodrum Göltürkbükü'nde açılan Amanrüya'nın, Karayipler'deki bir diğer zincir oteli Amanyara “World Luxury Association”ın hazırladığı “Dünyanın En Değerli 100 Lüks Markası” listesine girdi

Aman Resorts, Demir Evleri 'ni zincirine kattı!

Aman Resorts, Bodrum 'daki Ağa Han Mimarlık Ödülü alan Demir Evleri 'ni kendi zincirine katmak Ritz Carlton ve Four Seasons gibi otel devleriyle yaptığı yarıştan galip çıktı

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi Haberi

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi, Afterfall Limited Şirketi tarafından 4 milyon 650 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1-      Yurt içinde ve yurt dışında turizm işletmecilik ve yatırım faaliyetlerinde bulunmak. Otel, motel, kamping, tatil köyleri, pansiyon, konaklama tesisleri ile restaurant, kafeterya, büfe, çay bahçesi, plaj eğlence ve dinlenmeye yönelik turistik nitelikli yerleri spor ve sosyal hizmet tesisleri ile turizm tesisleri kurmak, tamamen veya kısmen satın almak işlettirmek, işletmek veya kiralamak, kiraya vermek. 2-        Turizm sanayi ile ilgili turizm seyahat acentelikleri yapmak, turizm büroları açmak, gerek yurt içi gerekse yurt dışında turistik acente ve irtibat büroları kurmak, mümessillik almak, konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt...