06 / 05 / 2024

Bodrum Limanı kiralık mağaza ihalesi

Bodrum Limanı kiralık mağaza ihalesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Bodrum Limanı'nda kiralık mağaza ihalesi 20 Aralık'ta!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

Bodrum'da geceliği 36 bin 425 liraya kiralık villa!

Dünyanın en pahalı kiralık 8 villası belirlendi. Bodrum'da bulunan bir malikane listede 5. sırada yer aldı. 

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Pentik Yat Limanı ve Kıyı Düzenlemesi imar planı askıya çıktı!

Pendik Yat Limanı, Balıkçı Barınağı ve Kıyı Düzenlemesi 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi bugün askıya çıkarıldı. Planlar 30 Ağustos'ta askıdan inecek...

Bodrum Limanı kiralık mağaza ihalesi Haberi

Bodrum Limanı kiralık mağaza ihalesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bodrum'un Çarşı Mahallesi'nde yer alan Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor. İhale 20 Aralık 2018 tarihinde saat 14:00’de yapılacak.

TAŞINMAZ KİRALANMAK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın hüküm ve tasarrufu altında bulunan ve aşağıda tapu bilgileri, niteliği, aylık sabit brüt ciro payı, tahmin edilen bedeli ile geçici teminat tutarları belirtilen taşınmaz, 20/12/2018 tarihinde saat 14:00’de, Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi No: 1 Kat: 2 Menteşe/Muğla adresindeki “Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile kiralanmak üzere ihale edilecektir.

2 - İhale dokümanı (Şartname, Teklif Mektubu, Yer Görme ve Borcu Yoktur Belgeleri) Şeyh Mahallesi...