03 / 05 / 2024

Bodrum makilik alan yangın

Bodrum makilik alan yangın

Bodrum' da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Karaincir koyundaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın çıktı!

Muğla Bodrum'da yerli ve yabancı turistlerin konakladıkları otel ve pansiyonların yakınındaki makilik ve otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı..

Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum'da imara açılan 1 milyon metrekarelik alan için tepki!

Bodrum'da toplam 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılmasıyla ilgili tepkiler sürüyor. MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş, meslek örgütleri ve STL'larla hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Bitez AK-TUR Sitesi sakinleri de, ortak bir mücadele platformunda birlikte hareket etme çağrı

Bodrum'da 'hassas alan'daki son işletme de yıkılıyor! 

Cumhurbaşkanı kararıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edilen Muğla'nın Bodrum ilçesi Küdür Yarımadası Doğal Sit Alanı'ndaki plajda yer alan son işleme de yıkılıyor...

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla ili, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum'da birçok alan imara açıldı!

Bodrum Mimarlar Odası Başkanı Cevat Kalfa, Bodrum'da yaşanan deprem ve tsunami felaketini değerlendirdi. Kalfa, bölge de birçok alanın imara açıldığını ifade etti.

Bodrum Dini Tesis Alanı ve Kültürel Tesis Alanı imar planına aykırı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Bodrum İlçesi Ortakent-Yahşi Mahallesinde yapılması planlanan Dini Tesis Alanı ve Kültürel Tesis Alanı projesinin imar planına aykırı olduğunu öne sürdü.

Bodrum Güvercinlik'teki kamp alanı satışa mı çıktı?

Orman Bakanlığı, Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde kamp alanı olarak kiraladığı araziyi jandarma eşliğinde boşalttı. Bakanlık araziyi önce Milli Parklar’a devretti, ardından satışa çıkardı.

Bodrum'da inşaat alanında kaya mezarları bulundu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapımına başlandığı günden itibaren doğaseverlerin, tarihçilerin ve Bodrumluların büyük tepkisini çeken Göktepe Mevkindeki inşaat alanında müze görevlilerince kurtarma kazıları başlatıldı.

Bodrum sınırları içinde yer alan kaçak yapılar yıkılacak!

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Bodrum sınırları içinde yer alan kaçak yapıların yıkılması işini 18 Şubat'ta ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 184 takvim gününde tamamlanacak.

Mudanya'da makilik alanda yangın!

Bursa’nın Mudanya İlçesi Aydınpınar Mahallesi ormanlık alanında meydana gelen yangında, 1 dönümlük makilik alan yandı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı..

Bodrum'da 22 milyon TL'ye satılık antik kent!

Bodrum'da tarihi M.Ö. 5. yüzyıla dayanan Bargylia antik kenti satılıyor. 1. derece arkeolojik SİT alanı olduğu için yapı yasaklı olan 330 bin metrekarelik araziye 22 milyon TL bedel biçildi

Bodrum CitrON Evleri güncel fiyatları 550 bin TL' den başlıyor!

Önderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum CitrON Evleri toplam 5 bin 20 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alıyor. Bodrum CitrON Evleri 550 bin TL' den başlıyor.

Bodrum makilik alan yangın Haberi

Bodrum makilik alan yangın

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Karaincir koyundaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangına çok sayıda itfaiye ve Bodrum Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı bir arazöz ile müdahale edildi. Yangın söndürme çalışmalarına çevredeki bazı vatandaşlar da destek verdi. 


Konaklama tesislerine yakın bir alanda çıkan yangın yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından...