05 / 07 / 2024

Bodrum maldivler planı

Bodrum maldivler planı

Bodrum'u Maldivler gibi yapmak için çalışmalara başlandı. 5 yıldızlı bir otel, mermer tozunu Maldivler kumu diye sahiline sermeyi planlarken, Bodrum Belediyesi tarafından yakalandı.

Limak'tan Bodrum oteline ilişkin açıklama: Yeni imar planı talebimiz olmayacak! 

Limak’tan Bodrum’daki otel projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, proje alanının imar planının 2010 yılında onaylandığı ve yeni plan talebi olmayacağı belirtildi. İşte detaylar...

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Sitelerde yönetim planı nasıl tescil edilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz 13 ada. Her ada parsellere ayrılmış ve 140 parsel var. Her parselde bodrum+3 kat tek bağımsız bölümlü. Alt yapısı, sosyal tesis alanları ve artma tesisi müşterek. Site yönetim planı hazırlatılarak yönetim tapuya tescil edilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Bodrum'u Maldivler yapma planı!

Bodrum'u Maldivler gibi yapmak için çalışmalara başlandı. 5 yıldızlı bir otel, mermer tozunu Maldivler kumu diye sahiline sermeyi planlarken, Bodrum Belediyesi tarafından yakalandı.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Kissebükü oteli projesinin imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum Kissebükü Koyu'nda, alan genişleterek yaptırdığı yeni imar planı, Muğla 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Bodrum'da imar planına aykırı yapıların yıkım işlemleri sürüyor!

Bodrum'da imara aykırı bölümleri tespit edilen otel, villa, rezidans ve lüks dairelerin yer aldığı 19 projede yıkım çalışmaları devam ediyor...

ÖİB Muğla'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesi Gökçebel Mahallesi'nde yer alan 603 ada, 3 numaralı parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

ÖİB Bodrum'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesinde yer alan 781 ada, 4 numaralı parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Bodrum maldivler planı Haberi

Bodrum maldivler planı

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Bodrum sahillerinde başlanan inşaat projelerini kaleme aldı. İşte Hakan'ın o yazısı...

Malpler’den kum getirip Bodrum sahillerine döküyorlarmış.

Neymiş efendim, Bodrum’u Malpler gibi yapacaklarmış.

Bu furya öyle bir boyuta gelmiş ki...

5 yıldızlı bir otel, mermer tozunu Malpler kumu diye sahiline sermeyi planlarken, Bodrum Belediyesi tarafından yakalanmış.

Güzelim Bodrum’un kendine özgü şahane bir doğası ve denizi varken Malpler özentisiyle yapılan her türlü girişim...

Saçmalıktır.

Hatta saçmalığın daniskasıdır.