09 / 05 / 2024

Bodrum Milas Sosyal Hizmet Merkezi

Bodrum Milas Sosyal Hizmet Merkezi

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, 12 bin 336 metrekarelik alanda inşa edilecek 100 kişilik kapasiteli huzurevi ve hemen yanında yapılacak Milas Sosyal Hizmet Merkezi için kamulaştırılan alanı inceledi.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

TOKİ Muğla Milas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Milas’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Milas’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi

TOKİ Muğla Bodrum 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Bodrum’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Bodrum’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Milas ve Bodrum'da tapulara şerh konuldu iddiası!

Muğla Bodrum ve Milas'ta 29 Temmuz'da başlayan yangınlardan önce tapulara şerh konulduğu iddia edildi. 

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Her villaya özel giriş alanıyla evden çıkmadan yeşillikler içindeki 1712 metrekarelik havuza direkt erişim imkanı sağlayan; sosyal izolasyona da uygun konsepti, lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çeken Venezia Bodrum Villaları'nda satışlar başladı.

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Bodrum Milas Sosyal Hizmet Merkezi Haberi

Bodrum Milas Sosyal Hizmet Merkezi

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, 2017 yatırım programında yer alan ve gelecek yılın sonunda hizmete açılması planlanan iki yatırım için Milas’a geldi. Türkoğlu, bir dizi görüşmelerde bulundu.


Türkoğlu, Yeni devlet hastanesinin bulunduğu bölgede 12 bin 336 metrekarelik bir alanda yapılacak olan 100 kişilik kapasiteli huzurevi ve hemen yanı başında yapılması planlanan Milas Sosyal Hizmet Merkezi için kamulaştırılan alanda incelemelerde bulundu.


İl Müdürü Türkoğlu, “Bu iki arsanın birleşmesi gerekiyor. Huzurevi için ayrılan 12.336 m2 ile sosyal hizmet merkezi için ayrılan 6 bin m2’lik alanın tek arsa olarak birleştirilmesi ve aynı alanın içerisinde inşaatlarının birlikte ve hızlı bir şekilde tamamlanmasının daha doğru olacağı konusunda bakanlık yetkililerimizle görüş birliğine varıldı. Bu anlamda Milaslı yöneticilerin de bizlere katkıda bulunmalarını talep ediyoruz”...