28 / 04 / 2024

Bodrum Mio Mare otel

Bodrum Mio Mare otel

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni projesi; Seba Mare Gündoğan alıcılarına 4 mevsimi birarada yaşamayı vadediyor. Projede inşaat çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Seba Mare Gündoğan satışa çıktı!

Seba İnşaat’ın Bodrum’da hayata geçirdiği yeni projesi Seba Mare Gündoğan satışa çıktı.

Orhan Karaderili'den turizmde yatırıma devam mesajı!

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Mio Bianco Resort Bodrum'da hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu’nun yeni oteli Mio Bianco Resort, Bodrum Akçabük’te her biri farklı tasarıma sahip 133 odayla hizmet vermeye başladı.

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da konutlar hemen teslim ediliyor

Bodrum Golf Life Evleri'nde 800 TL taksitle!

Bodrum Golf Life Evleri'nde fiyatları 115 bin liradan başlayan evler ayda 800 TL taksitle satılıyor..

Bodrum'da bir sitenin kaçak hizmet binaları yıkıldı!

Bodrum Gündoğan beldesinde bir sitenin hizmet binalarının büyük bölümü yıkıldı

Myndos Bodrum Evleri mobilya ile teslim ediliyor!

Myndos Bodrum Evleri projesi, mobilya ve beyaz eşyalarla birlikte teslim ediliyor

Ataman İnşaat İstanbul ve Bodrum'da arsa arıyor

Bülent Ataman, Bodrum'da da konut projeleri için yer baktıklarını söyledi

Bodrum Mio Mare otel Haberi

Bodrum Mio Mare otel


Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirten Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, “Özellikle turizm sektörünün yaşadığı olumsuz dönem ve yurdumuzda vuku bulan sorunlar bizi yıldırmak yerine tam aksine daha da cesaretlendirdi. Moralimizi bozmadan inadına daha çok çalışıp, daha çok yeni projeler geliştireceğiz. Biz şirket olarak bu yıl planladığımız projelere yeni projeler ekleyerek yolumuza devam etme kararı aldık” dedi.


Karaderili, “Kim ne yaparsa yapsın Türkiye büyümeye ve yatırımların adresi olmaya devam edecek. Var gücümüzle daha çok çalışıp, ülke ekonomisine daha çok katkı sunacağız” diye...