04 / 05 / 2024

Bodrum Mumcular kent projeleri

Bodrum Mumcular kent projeleri

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla'nın Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Bodrum'da kaçak yapılara geçit yok!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde imara uygun olmayan kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor. İlçede yaklaşık 5 bin kaçak yapı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bunlarla olan mücadelemiz sürecek. Bodrum’un metropol, kozmopolit bir kent olmasına izin veremeyiz” şeklinde konuştu.

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'nde 31 iş yeri yapılacak!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat!

Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Mumcular Turkuaz Evleri 30 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı açıldı!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Orta Kent Yahşi de yapılan Eldebran Osmanlı Konağı’nın Bodrum’ da yapılan açılışı birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi.

Bodrum'da imar planı anlatıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kent Konseyi’nin daveti üzerine Muğla 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı hakkında Bodrum’da vatandaşlara bilgiler verdi.Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, gelen soruları cevapladı.

Bodrum Mumcular kent projeleri Haberi

Bodrum Mumcular kent projeleri

Bodrum’un her geçen gün artan trafiği ve nüfus yoğunluğundan bunalanların bir nefes almak ve mola vermek için kaçtığı, bölgenin yükselen değeri haline gelen Mumcular ve bölgedeki yapılaşmayı yerlisinden dinledik. Son iki yıldır çok sayıda yeni ve yüksek standartta konutun üretildiği üstelik Bodrum Yarımadasının diğer bölgelerine göre çok daha küçük bütçelerle ev sahibi olunabilen Mumcular ile ilgili Erkan Şahin'in değerlendirmeleri şöyle: 


Son dönemlerde herkesin ağzında bir Mumcular’dır gidip duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz? 


"Mumcular doğa ile kendini yakalamış durumda. Şehrin kalabalığından ve dağınıklığından, insanı dağıtmasından uzak bir bölge, doğa ile iç içe. Dokusu, doğası, insan teması çok güzel bir yer aslında. Ama bununla beraber gelişmekte olan bir yer, hızlı gelişmekte olan bir yer. Burada yapılan inşaatlar doğaya yakın inşaatlar. Alanlarımız geniş, insanların yaşaması...