28 / 04 / 2024

bodrum otogar inşaatı

bodrum otogar inşaatı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 74 milyon liralık yatırımla Bodrum ilçesinde yapımı devam eden otogar çalışmalarını yerinde inceledi.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu! 

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Tokat'ta otogar inşaatı için çalışmalar başladı! 

Tokat'ın Niksar ilçesine inşa edilecek otogar için düğmeye basıldı.

bodrum otogar inşaatı Haberi

bodrum otogar inşaatı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapımı devam eden otogar çalışmalarını yerinde inceledi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre inşaattaki çalışmların yüzde 30'u tamamlandı. Bodrum otogarıyla bir ilki de imza atacaklarını dile getiren Başkan Gürün, şunları söyledi:

“Türkiye’de ilk kez bir otogarda elektrikli araçların şarj edilebileceği 6 ayrı istasyon kurulacak. Ayrıca otogarın özelliklerinden biri de Menteşe ilçemizde hizmete sunduğumuz otogar gibi çatısından güneş enerjisi elde edilmesi olacak. Otogarın tamamlanmasıyla birlikte Bodrum şehir içi trafiği de büyük ölçüde rahatlayacak. İnşaat alanı 17 bin 117 metrekare, şehirlerarası otobüs peron sayısı 21, minibüs peron sayısı 45, minibüs depo peron sayısı 10, açık otopark sayısı 157 araç, kapalı otoparkı 19 araç ve engelli otoparkı da 8 araç olarak tasarlandı. Herhangi bir aksilik olmaması...