02 / 05 / 2024

bodrum peyzaj mimarı

bodrum peyzaj mimarı

Peyzaj Mimarı Esra Şenoğlu kimdir? Esra Şenoğlu, bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? Esra Şenoğlu, bugün hangi şirkette çalışmalarına devam ediyor? İşte Peyzaj Mimarı Esra Şenoğlu...

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlara müjde! Zam ve tazminatla ilgili karar geldi! 

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kapsamda, bu statüde olan peyzaj mimarı ve iç mimarlar zam ve tazminat kapsamına dahil edildi. İşte detaylar...

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

Mimar çift, Bodrum'da 44 metrekarelik konteyner ev yaptı!

İç mimar Tayfur Girgin ve eşi  Özveri Girgin, Ankara’daki evlerini kapatarak Bodrum’da mandalina bahçesi içerisinde 44 metrekarelik bir konteyner evde yaşamaya başladı.

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Ece Şenses kentsel haritalarını KOSGEB desteğiyle işe dönüştürdü!

Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken kurmayı hedeflediği firmasını KOSGEB desteğiyle açtı ve kentsel haritalarıyla ziyaretçilerin gezilerini kolaylaştırdı.

Bodrum'daki Epique Island projesine 30 milyon TL'lik peyzaj!

Aksoy Holding, Epique Island projesinin peyzaj bütçesi ile dikkat çekiyor. Epique Island'da 30 milyon TL'lik peyzaj ihalesi yapıldı.. 

Mimar Levent Penso ve FB Gayrimenkul davalık oldu!

Ünlü mimar Levent Penso, Bodrum Bitez’deki yalı projesinin sahipleri ile davalık oldu. Penso, Rolls Royce’dan ilham alarak tasarımına imza attığı projede ödemenin yapılmadığı için icra takibi başlattı. 

Mimar Faruk Malhan Midyat Kentsel Tasarım Projesi’ni anlatacak!

Koleksiyon markasının kurucusu mimar Faruk Malhan, 13 Temmuz Cuma günü Bodrum Mimarlık Kitaplığı’nda “Midyat Kentsel ve Kırsal Tasarımı Projesi” sunumunu yapacak. 

Peyzaj, imar planlarındaki en temel eksiklik!

Yüksek Peyzaj Mimarı Yrd. Doç. Dr.Oktan Nalbantoğlu, kent kimliğinin sürdürülebilmesi için, kentin doğal çevresi, tarihsel süreçte kazandığı kültürel ve mimari miras ile ekolojik planlama anlayışının temel alınması gerektiğini vurguluyor.

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

bodrum peyzaj mimarı Haberi

bodrum peyzaj mimarı

Esra Şenoğlu kimdir?

Esra Şenoğlu, 2009 yılı Karadeniz Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünü mezunu. Esra Şenoğlu, Samsun İlkadım belediyesinde 4 aylık staj eğitimi almış, sonrasında Botanic Akca Center Firmasında 4 ay daha staj yaparak kendini geliştirmiştir.


Ocak 2010-Eylül 2013 arası kurumsal bir şirkette 4 yıl süre ile çalışmıştır. Kasım 2013 de Özgün Peyzajda çalışmaya başlamış ve firmanın hedeflerine ulaşması için çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürmektedir. 


Autocad, archicad ve photoshop programlarını kullanılarak projelendirme hizmeti de vermektedir.


İletişim Bilgileri

Büro:Kapuz Caddesi No:52/2 Ortakent/Bodrum Sera: Gökçebel Mah. Yalıkavak/Bodrum

+90 252 3864468 / +90 549 3164248

[email protected]

[email protected]

+90 252...