13 / 05 / 2024

Bodrum Şehirlerarası Otogarını kim işletecek

Bodrum Şehirlerarası Otogarını kim işletecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne yasa gereği devredilen Bodrum Şehirlerarası Otogarının işletmesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak.

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oetaklığı'nın Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. İşte arsa ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve ihale tarihi... 

Özak GYO'nun Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO, Muğla Bodrum Akyarlar'da yer alan arsası ile ilgili 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu? İşte Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri...

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı. Kibariye villası için 5 milyon TL istiyor.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Bodrum Şehirlerarası Otogarını kim işletecek Haberi

Bodrum Şehirlerarası Otogarını kim işletecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne yasa gereği devredilen Bodrum Şehirlerarası Otogarının işletmesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak. Devri gerçekleşen Bodrum Otogarında karayolu ile taşımacılık faaliyetleri yapan otobüs firmaları, minibüs kooperatifleri ve esnaflar hizmet veriyor.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bodrum Otogarı yasa gereği Büyükşehir Belediyemize devredildi. Büyükşehir Belediyesi olarak yetki ve sorumluluk alanımızda bulunan diğer otogarlarda yürüttüğümüz tüm çalışmaları Bodrum Otogarında da yapacağız. Bodrum Belediyesi tarafından verilen kaliteli hizmetleri devam ettirerek vatandaşlarımızın ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamaması için ekiplerimiz ile birlikte mesai saati gözetmeden çalışmaya devam...