02 / 05 / 2024

bodrum sel 2015

bodrum sel 2015

Bodrum'da selin yarattığı yıkımın izleri silinmeye çalışılıyor. Kentte inceleme yapan TMOBB Mimarlar Odası Bodrum Temsilcisi Hamdi Erdoğan, felaketi kader olmaktan çıkarmak için acil olarak dereler için ıslah projelerinin hazırlanması gerektiğini söyledi.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Sinem Bayraktutar Bodrum'a taşındı!

Şarkıcı Kutsi, 2008’de evlendiği Sinem Bayraktutar’ı 2014’te oyuncu Feyza Çıpa ile aldatmıştı.Kutsi’yle Temmuz 2015’te boşanan Sinem Bayraktutar, İstanbul’u terk etti. Çocuklarını yanına alarak Bodrum’a yerleşti.

Konya Selçuklu en fazla konut satılan 8. ilçe!

Konya ilinin Selçuklu ilçesi 2015 yılında en fazla konut satışı yapılan 8. ilçe oldu. Konya'nın diğer merkez ilçeleri Karatay'da 4 bin 434, Meram'da ise 3 bin 439 konut satışı yapıldı.

NEF Bodrum geliyor!

2015 yılında da 2 bin 600 adetin üzerinde satışlarını tamamlayan Nef yeni bir projeye imza atıyor. Nef yurtdışında da birçok projeye imza atıyor. Yeni proje Muğla Bodrum'da yükselecek.

Konya Selçuk'a yeni İİBF binası inşa ediliyor!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi'nde yapımına 2015 yılının ekim ayında başlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Selçuklu'nun çehresi yatırımlarla değişti!

Selçuklu Belediyesi’nin 2015 yılında gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla şehrin çehresi değişti, Selçuklu’da yaşayanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik tesisler ülke genelinde örnek gösterildi.

Bodrum'un bir yılı değerlendirildi!

Taner Uslu, Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın Toplantısında son bir yıl içinde yapılan çalışmaları basın mensuplarına aktardı. Uslu, “Bodrum için, Bodrumlular için çalıştık ve beraberce yine Bodrum için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Bodrum Yalı Emlak, CNR Expo Fuarı'na katılacak!

EMLAK 2015’de Bodrum ve Bodrum Emlak’ına değer katacak .Yalı Emlak Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında EMLAK 2015 Fuarı'nda görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projleri Emlak 2015'te sergilenecek!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

VistaHill Bodrum Evleri 2016 yazında teslim edilecek!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor. VistaHill Bodrum Evleri’nde yaşam 2016 yazında başlayacak.

bodrum sel 2015 Haberi

bodrum sel 2015

Bodrum'da selin yarattığı yıkımın izleri silinmeye çalışılıyor. Hummalı bir temizliğin yapıldığı kentte hasarın büyük olduğu kaydedildi. Kentte zarar gören yerlerde inceleme yapan TMOBB Mimarlar Odası Bodrum Temsilcisi Hamdi Erdoğan, felaketi kader olmaktan çıkarmak için acil olarak dereler için ıslah projelerinin hazırlanması gerektiğini söyledi.


Geçen salı günü Bodrum’da etkili olan sağanak yağmur, bayram tatili nedeniyle nüfus yoğunluğu artan kentte üç saat sürdü. Gökçeler dağından gelen sel suları, kent kurulduğunda dere olan cadde ve sokakları doldurdu. En kalabalık günlerini yaşayan Bodrum’da sel suları önüne gelen motosiklet, otomobil ne bulduysa denize doğru sürükledi. Araçlar üst üste bindi, kaldırımlar, asfalt yollar mahvoldu. Evlere ve işyerlerine su doldu. Sel sonrası kentte hummalı bir temizlik çalışması başladı. Yaklaşık 450 otomobil, 380 motosikletin sürüklenerek hasar gördüğü ve...