01 / 05 / 2024

Bodrum tanıtma

Bodrum tanıtma

Bodrumlu genç iş adamları Seha Ergene ve Abdullah Girik, Çinli genç iş adamı Bai Yuan ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Turizmde sil baştan! Bu uygulamalar artık zorunlu olacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı, turizm sektörünün Yeşil Mutabakat uygulamalarına hazırlanabilmesi için ‘Türkiye Sürdürülebilir Turizm Endüstri Kriterleri’ni belirledi.

iPhone 14 fiyatları belli oldu! Gören bir daha bakıyor! Hiç bu fiyata iPhone satılmadı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Senenin belirli zamanlarında yeni çıkan telefonlarının lansmanını gerçekleştiren Apple, iPhone ailesinin en yeni ve en güçlü üyesi olacak iPhone 14 serisini tüm dünyaya tanıtma hazırlıklarına başladı. Peki, iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ABD'deki Maarif Okulunun yeni binası 2021-2022 eğitim dönemine yetişecek!

Türkiye Maarif Vakfının (TMV) ABD New Jersey eyaletinde yer alan Maarif Okulu tarafından yeni satın alınan binada aileler için eğlence ve tanıtma günü gerçekleştirildi.

Kaş'ın imar planına bir yürütmeyi durdurma kararı daha!

Antalya'nın Kaş ilçesinde, 1/100 binlik Çevre Düzeni Planı'nın iptal edilmesi amacıyla Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Mimarlar Odası Antalya Şubesi ve 31 vatandaş amacıyla açılan davaya bakan Danıştay Dava İdareleri Kurulu yeni bir dava açtı.

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

İller Bankası'nın yaptığı ödenekler meclis gündeminde!

İller Bankası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünün temsil, tanıtma ve ağırlama ödenekleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

İmar barışında turizmci sevinci!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Oya Narin, imar affı, tahsis süresinin uzatılması, turizm tanıtma fonu gibi gündeme dair konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Havalimanı markalara fuar etkisi yaratacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk ürünleri ve markalarının tanıtılması için en önemli platformlardan biri olacak. Markalar, terminal mağazası ile fuar etkisini yaşayacak ve ürünlerini dünyaya tanıtma fırsatı bulacaklar. 

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Patara ve Fırnaz Koyu'nu imara açan karar yargıya taşındı!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Antalya’nın en önemli tarihi ve doğal değerlerinden Patara bölgesi ve Fırnaz Koyu’nun bazı bölümlerinin birinci dereceden çıkartılarak ikinci ve üçüncü derece doğal sit alanına dönüştürülmesine ilişkin kararın iptal edilmesi için dava açtı..

Bodrum'un gayrimenkul sektörü Ruslara tanıtılıyor!

Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da bin Rus yaşıyor. Bodrum'un gayrimenkul piyasası Ruslara tanıtıldı. 

Bodrum tanıtma Haberi

Bodrum tanıtma

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Mehmet Kocadon ile günümüz iş dünyası hakkında ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan gençler, ortaklaşa yaptıkları çalışmalarından bahsetti. Önümüzdeki süreçte merkezi Şanghay olan Türk - Çin ortaklığında, Bodrum ilçe merkezinde bir turizm acentası da açarak faaliyetlerini turizm sektörü ile genişleteceklerinin bilgisini veren gençler, ayrıca Şanghay'daki turizm fuarına Bodrum standı ile katılarak Bodrum'un tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Genç iş adamlarına çalışmalarında başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, tanıtım ile ilgili yapılan çalışmalara Bodrum Belediyesi olarak elinden geldiğince destek olacağını söyledi.



Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulunan gençler, turizm çalışmaları yanı sıra bir yandan faal olarak yürüttükleri e-ticaret sistemi ile Bodrum'un geleneksel tadı Bodrum Mandalinasından yapılmış Bodrum Mandalina Gazozu, Bodrum Mandalina Lokumu ve...