01 / 05 / 2024

bodrum tapu vurgunu

bodrum tapu vurgunu

Bodrum'da bedeli toplamda 75 milyon Türk Lirası olan üç villa sahte tapu kullanılarak satılmaya çalışıldı. İşlemi yapmaya çalışan 9 şüphelinin 5'i gözaltında...

Özak GYO Bodrum Akyarlar'dan arsa aldı!

Özak GYO Muğla İli Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde bulunan 345.492,18 metrekare alana sahip arsayı satın almaya karar verdi. Tapu deri 2 Aralık tarihi itibariyle gerçekleştirildi.

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Bodrum'da gayrimenkullerin rayiç bedeli bir tıkla öğrenilecek!

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma ile ilçede yaşayan vatandaşlar, emlak gayrimenkullerin rayiç bedellerini kolay bir şekilde öğrenebilecek. 

Bodrum'da sahte tapu vurgunu!

Bodrum'da bedeli toplamda 75 milyon Türk Lirası olan üç villa sahte tapu kullanılarak satılmaya çalışıldı. İşlemi yapmaya çalışan 9 şüphelinin 5'i gözaltında...

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Bodrum'da sahte tapu oyunu!

Bodrum'da 990 dönüm 2B arazisinin sahibi olduklarını söyleyen şebeke, sanayici Kadri Büber’i dolandırdı.

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Yabancı konut yatırımcılar Bodrum'u sevdi!

Markalı konut üreticileri ve lüks otel zincirlerinin ardı ardına projelerin inşa edildiği Bodrum, yabancıların da gözdesi oldu. Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, Muğla’da tapu alan yabancı sayısının 19 bini geçtiğini söyledi.

Kooperatif başkanından tapu vurgunu!

Arnavutköy'de 1080 konutlu bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı iddiasıyla kooperatif başkanı Mehmet Ş.'nin yargılanması devam ediyor. Mehmet Ş.'nin 77 dairenin tapusunu da eşi, oğlu, gelini ve bir yaşındaki torunu üzerine yaptığı iddia edildi.

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu!

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu veriliyor. Satışların başladığı proje 330 adet villa ve rezidans, 7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden oluşuyor. 

3 kentte tapu vurgunu!

İstanbul'da gerçekleşen arsa mağduriyeti 3 kentte daha yaşandı. Kendilerinden habersiz arazileri satılan vatandaşlar emniyete koştu.

Tapu memurunun dikkati 8 milyonluk vurgunu önledi!

Başkentte, Altındağ Tapu Müdürlüğündeki görevli memurun dikkati, sahte evrakla başkasına ait yaklaşık 8 milyon liralık taşınmazı satmaya çalışan dolandırıcıyı yakalattı.

bodrum tapu vurgunu Haberi

bodrum tapu vurgunu

Muğla Bodrum'da Ortakent Mahallesi'nde 3 adet yüzme havuzlu ultra lüks villaları 75 milyon TL bedelle sahte tapu kullanılarak satılmaya çalışıldı. Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; villaları satmak amacıyla alıcılarla anlaşan 9 kişiden 5'i düzenlenen polis baskınında yakalandı. Şüpheliler sahte tapuyla satacakları villalar için alıcılardan 5 milyon 250 bin TL kaparo ödemesi de aldı. 

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Büro Amirliği operasyon düzenlemeden önce 4 mağdurun ifadelerine başvurdu. Şikayetlerin ardından teknik ve fiziki takip gerçekleştirildi. 

Dokuz şüphelinin birlikte hareket ederek sahte tapu senediyle villaları satmaya çalıştıkları belirlendi. Aralarında emlakçı, taksici ve inşaat sektörü çalışanlarının da olduğu O.İ, A.S, A.Ş , S.K, A.S isimli kişiler yakalandı ve polis tarafından gözaltına alındı. 

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları süren şüphelilerin resmi belgede sahtecilik ve nitelikli...