15 / 05 / 2024

bodrum TAV

bodrum TAV

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding A.Ş. Milas Bodrum Havaalanı ihalesini Rekabet Kurumu onayladı.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Bodrum’da dış hatlar teminalini devraldı!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini devraldı!

TAV Havalimanları, geçen yıl iç hatlar terminalini devraldığı Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini de devralarak işletmeye başladı.

TAV Bodrum dış hatları devraldı!

TAV Havalimanları, Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar terminalinde operasyona başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nı devraldı!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, Milas-Bodrum Havalimanı'nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak operasyona başladı.

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept'ten ortak proje!

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

TAV Bodrum Evi'nin tasarımı Mudo Concept'ten!

TAV İşletme Hizmetleri'nin Milas Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmete sunduğu "Bodrum Evi" temalı özel yolcu salonunun tasarımını Mudo Concept yaptı.

Bodrum'da 25 bin konut kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Lüks turizm devleri Bodrum’u keşfetti. Bunda ‘TAV’ etkisi büyük. 12 ay doluluk için kongre ve sanat turizmine odaklanma planı yapan Bodrum, Mandarin sonrası Swiss, Bulgari, W Hotel gibi lüks markalarla anılıyor.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

Bodrum'da deniz çekildi, sur kalıntıları ortaya çıktı!

Bodrum'da denizin çekilmesiyle Tavşan Adası'na uzanan tarihi sur kalıntıları ortaya çıktı. Türkiye'nin tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde yılda birkaç kez yaşanan doğa olayı, deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkartıyo

bodrum TAV Haberi

bodrum TAV

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından açılan Milas-Bodrum Havaalanının 20 yıllık süre ile kiralanmak suretiyle işletme hakkının verilmesine ilişkin ihaleyi kazandığı 21 Mart 2014 tarihli özel durum açıklamamızda duyurulmuştu. 


İhaleye ilişkin olarak Rekabet Kurumu, 9 Nisan 2014 tarihli onayını, internet sitesi aracılığıyla duyurmuş olup, devam eden süreç ile ilgili tüm aşamalarda kamuoyuna bilgi...