02 / 05 / 2024

bodrum villa fiyatları neden arttı

bodrum villa fiyatları neden arttı

Bodrum, Muğla ve Fethiye'de yolların yapılması, martla yatırımların artması fiyatları yukarı çekti. Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmada sahil kesiminde villaların metrekare fiyatının 30 bin liraya çıktığı vurgulandı.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Villa satışları hız kesmiyor, fiyatlar artıyor!

Reel Yatırım Broker Yeşim Dikmen, villa fiyatlarını ve sektörde yaşananları kaleme aldı. İşte Yeşim Dikmen'in o yazısı...

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Locca Bodrum güncel fiyat listesi 2020!

Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 600 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent villa fiyatları 2019!

TOKİ Ankara Kuzeykent villa fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki villalar 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.

Eston Şehir Koru villa fiyatları!

Eston Şehir Koru'daki villalara yüzde 10 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabiliyor. Eston Şehir Koru villa fiyatları 2 milyon 919 bin TL'den başlıyor. 

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları!

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10 peşinatla villa sahibi olunabiliyor.

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları!

Yılmaz İnşaat projesi olan Düşler Vadisi Riva satışa çıktı. Projenin ilk etabındaki 509 adet villanın alanları 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva villa fiyatları...

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları!

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 131 üniteden meydana gelen proje Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat tarafından yükseliyor. 

bodrum villa fiyatları neden arttı Haberi

bodrum villa fiyatları neden arttı

Bugün kadar daha çok ikinci evlerin ağırlık kazandığı Bodrum, Muğla ve Fethiye'de yeni yolların yapılması ve martla yatırımların artması fiyatları yukarı çekti. Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmada sahil kesiminde villaların metrekare fiyatının 10 bin lira ile 30 bin lira arasında değiştiği vurgulandı.

Şirketin İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, denize sıfır konumdaki projeler dışında daha içeride yer alan, marina veya deniz manzaralı, yüksek standartta inşaat kalitesine sahip gayrimenkul projelerinde birim fiyatların 5 bin lira civarında olduğunu söyledi. 


Fethiye ve Marmaris'e liman Bölgede kruvaziyer limanı yapılması için fizibilite çalışmaları da sürüyor. Limanın şehir merkezine yakın konumda yapılması bekleniyor. Akkaya, Fethiye ve Marmaris ilçelerinin bulunduğu bölgede hali hazırda konutların yerel firmalarca yapıldığını, yüksek standartlara sahip konutlar için metrekare fiyatlarının 3 bin 500 ile...