13 / 05 / 2024

bodrumda çocukların park eylemi

bodrumda çocukların park eylemi

Muğla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, açılışını yaptığı Albatros Sitesi Parkı'nda site yanındaki sokakta oturan çocukların da park talepleri üzerine çocuklara 20 gün içinde park yapma sözü verdi..

Üvey anne ve çocukların miras paylaşımı nasıl olur? Kime, ne kadar miras payı düşer?

Miras paylaşımlarında uygulanan kurallar değişkenlik gösterebiliyor. Peki üvey anne ile çocukların miras paylaşması durumunda kime, ne kadar miras payı düşer? İşte üvey anne ve çocukların miras paylaşımı ile ilgili detaylar...

DeFacto, deprem bölgesindeki bütün çocukların bir yıl boyunca giyim ihtiyacını karşılayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve DeFacto arasında gerçekleşen protokole göre, deprem bölgesinde Bakanlığın himayesindeki bütün çocukların giyim ihtiyacı bir yıl boyunca DeFacto tarafından karşılanacak.

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarına müjde! Tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarını sevindirecek haber geldi. Bankkart’ı olanlara tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Çocukların mirastaki saklı payı neye göre belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde çocukların mirastaki saklı payının nasıl belirlendiğini ve hangi şartlarda mirastan faydalanabileceklerini kaleme aldı. 

Yargıtay'dan çocukların mirastan men edilmesi için emsal karar!

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, milyarlarca insanı ilgilendiren bir karar imza attı. Yargıtay, çocukların mirastan men edilmesine ilişkin emsal bir karar aldı. Buna göre; anne babasıyla ilgilenmeyen evlatlar mirastan men edilebilecek...

Çocuklarını bulana daire verecekler!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Mustafa-Ümmü Demirhoş çifti 2009 yılından beri iki oğlundan haber alamıyor.  11 yıldır çocuklarına kavuşamayan anne-baba çocuklarını getirenlere 100 bin lira veya daire verecek. 

İsmet İnönü Parkı'nı korumaya alan imar değişikliği onaylandı!

İsmet İnönü Parkı’nı sonsuza kadar korumaya alan imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde oy birliğiyle onaylandı...

Çocukların miras hakkı nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babam ve annem birlikte bir ev almışlardı. Evin bedelinin bir kısmını babam yazlığını satarak ödedi. Diğer kısmı için bankadan annem adına kredi kullandılar. Çocukları olarak bizim bugün için bu evde miras hakkımız var mı? ' sorusunu yanıtladı.

IMF çocukları veya IMF'nin çocukları'nın gizli ajandası!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "IMF çocukları" veya "IMF'nin çocukları"nın gizli ajandası! başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Seferihisar’da imar planını çocuklar yapıyor!

Dünyada bir ilk olan ve çocukların kentin yönetimine aktif olarak katılım sağladıkları “Çocuk Belediyesi” projesiyle ses getiren Seferihisar Belediyesi, 2019 yılında da çocuklar ile birlikte Ulamış Mahallesi'nde bir alanı imar planı yapmaya hazırlanıyor. 

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

bodrumda çocukların park eylemi Haberi

bodrumda çocukların park eylemi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki 191 konutlu Albatros Sitesi Parkı belediyenin katkılarıyla genişletilerek yenilendi. Parkın açılışını da Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon yaptı. Açılışta site yanındaki sokakta oturan dört çocuk, parkı çevreleyen tel örgünün arkasından üzerlerinde 'Nerede bizim parkımız Mehmet amca?', 'Kedinin ciğere baküğı gibi bakıyoruz' yazılı dövizler açarak park istedi. 


Kocadon yanma çağırdığı çocuklara, "Size söz, 20 gün içinde parkınız hazır olacak"...