04 / 05 / 2024

bodrumda zeytinlik

bodrumda zeytinlik

Bodrum'da yer alan zeytinlik icradan satışa çıktı. Zeytinliğin toplam değeri 1 milyon 300 bin lira olarak belirlendi...

İki şehirde 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Aydın ve Kayseri'de yer alan 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 25 Nisan ve 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Zeytinlik vasıflı araziye ev yapılabilir mi, nasıl?

Arsa ve arazi yatırımları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden zeytinlik vasıflı araziye ev yapılıp yapılamayacağını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Zeytinlik Evleri satışta! Yeni proje!

MD İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilen Zeytinlik Evleri konut projesi satışa çıktı. 18 katlı rezidans konseptli projede 120 adet konut bulunuyor.

Belediye zeytinlik, arsa ve arazi satacak! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Kaçırmayın!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan zeytinlik, arsa ve arazileri satışa çıkardı. 30 adet taşınmazın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataköy'de toplanma alanı krizi! Zeytinlik Mahallesi'ndeki inşaata tepki geldi! 

İstanbul Bakırköy'e bağlı Zeytinlik Mahallesi sakinleri "acil toplanma alanı" olduğunu ileri sürdükleri alana konut inşa edilmesine tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Belediye'den büyük fırsat: 10 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan 32 adet arsa, arazi ve zeytinlik için satış ihalesi düzenliyor. 

Bakırköy Zeytinlik Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi Zeytinlik Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

Çiftçiler tarla, zeytinlik ve bahçelerini satıyor!

Çiftçiler, tarlalarını, zeytinliklerini ve bahçelerini satmaya başladı. Muğla ve Antalya’da 210 bin 825 dekar tarla, zeytinlik ve bahçenin satışı yapıldı. 

Edremit'teki zeytinlik alan 35 yıllığına 26.3 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Vakıf Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanını 35 yıllığına 26 milyon 344 bin TL'ye kiraya veriyor.

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde yıkım başladı!

İzmir Konak'ta görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımına başlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkımı Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak’ta başlattı.

Koronavirüs sürecinde zeytinlik talepleri patladı!

Türkiye dünyanın sayılı zeytin üreticilerinden birisi. Salgın sonrası büyük şehirlerden uzaklaşmak isteyenler zeytinliklere olan talebi patlattı. Satılık zeytinlik ilanları çok arttı. Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgesi başı çekiyor...

bodrumda zeytinlik Haberi

bodrumda zeytinlik

BODRUM 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ;


Dosya No: 2011/7106 Esas

Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi, Niteliği, Kıymeti ve Önemli özellikleri:


Tapu Kaydı: Muğla ili, Bodrum ilçesi, Omurca Matı. Yokuşbaşı Mevkii 89 Ada 9 parsel, 2.441,00 m! yüzölçümlü, Zeytinlik vasi TAM hisseli taşınmaz


Hali Hazır Durumu: iş bu taşınmaz imar uygulaması işlemi görmemiş ham kadastral parseldir. 7 metrelik imar yolu taşınmazın 3 cephesini oluşturmaktadır, Doğusu ve kısmen de güneyi Devlet Karayoluna cephelidir. Parsel üzerinde 3'adet bina vardır. Birinci bina bodrum katı depo, zemin katı ise teşhir amaçlı dükkanlardan oluşmak¬tadır. Bina bodrum katı ile beraber 600,00 m2ldir. ikincinci ve üçüncü binalar ise işçi koğuşu, lojman amaçlı kullanılan binalardır. Bu binalarda ortalama 40+80'erdir. Her üç binada metruk vaziyette kullanılmamaktadır. Taşınmazın tapu kaydındaki vasfı zeytinlik olup binaların resmi yönden...