22 / 07 / 2024

BODTO Hizmet Binasında son durum

BODTO Hizmet Binasında son durum

BODTO Hizmet Binası için 3 Ağustos'ta yarışma açılması ile başlayan süreç ihalenin yapılması ile sona yaklaşıyor. BODTO Başkanı Kocadon ihaleye katılan firmalara ihaleye gösterdikleri ilgi ve verdikleri tekliflerden dolayı teşekkür etti.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Antalya BATEM'in yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu'da yapım çalışmalarında sona yaklaşılan ve 12 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan BATEM hizmet binasında incelemeler gerçekleştirdi. 

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Kocaeli Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni hizmet binasında katların yükseldiği gözle görünür hale geldi.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Kayseri Erkilet Emniyet Hizmet Binası tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Emniyet Hizmet Binası'nda incelemeler yaptı.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, inşaat çalışmalarında sona gelinen Belediye yeni Hizmet binasını inceledi.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binasında inceleme yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemeler yaptı. 

Pursaklar belediye yeni hizmet binasında sona gelindi!

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

BODTO Hizmet Binasında son durum Haberi

BODTO Hizmet Binasında son durum

Bodrum Ticaret Odası'nın mevcut hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle BODTO Meclisinin aldığı yeni bir bina yapma Kararı üzerine BODTO Yönetimi arazi arayışına girdi. Bitez kavşağında bulunan bir arazinin yeni bir hizmet binası yapılmak üzere 25 yıllığına Bodrum Belediye Meclisi tarafından BODTO'ya tahsisine karar verildi. Daha sonra Mimarlar Odası ile birlikte bir yarışma düzenlendi ve yapılan yarışma sonunda birinci gelen projenin uygulanması için düğmeye basıldı. 28 Ocak 2016 tarihi itibarı ile temel kazım çalışmaları başladı. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon uzun bir süredir bu proje için uğraş verildiğini ve özellikle BODTO üyelerinin bu ihaleye girmesinin maddi değeri yanında, manevi bir değeri de olduğunu ifade etmişti. 1 Mart 2016 itibarı ile başlayan ihale süreci 18 Mart 2016'da sona erdi. BODTO Hizmet Binası...