29 / 04 / 2024

Boğaziçi kaçak villalar

Boğaziçi kaçak villalar

1987 yılında durdurulan ve çürümeye terk edilen Sarıyer Maden Mahallesi'ndeki Uyum Villaları'nın durumu ve Beykoz'daki yarım kalan villalar, 2005 yılında yapılacak bir kanun değişikliğiyle çözüme kavuşturulacakmış.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi’ndeki kaçak yapılar imar affından yararlanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Boğaziçi ön görünümde inşaat yasak. Bir vatandaş arsasına çivi bile çakamazken komşu parsele apartman yapıldı, kiraya verildi, Üstelik imar affına başvurdu, durumunu yasallaştırdı. Bu komşunun özelliği nedir?' sorusunu yanıtladı

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

Han Boğaziçi Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Han Boğaziçi Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücteba Eymen Akçay tarafından kuruldu.

Boğaziçi'ndeki 30 bin yapıdan 10 bini kaçak!

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp yaptığı açıklamada Boğaziçi'ndeki 30 bin yapıdan 10 bininin kaçak olduğunu söyledi.

Boğaziçi Altyapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Altyapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Coşarlar tarafından 600 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Abdül Batur'dan kaçak villalar için 'inşaat bitmedi' savunması!

Kaçak villaları yıkmadığı suçlamasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk duruşmada "inşaat daha bitmedi" diye kendini savundu.

2002 yılında Boğaziçi'ndeki gecekondular rant aracı haline gelmiş!

2002 yılında İstanbul Ticaret Odası'nın ''İstanbul'da Kaçak Yapılaşmanın Nedenleri'' konulu araştırmasına göre, başlangıçta sadece barınak ihtiyacını karşılamak inşa edilen Boğaziçi'ndeki gecekondular rant aracı haline gelmiş.

Boğaziçi kaçak villalar Haberi

Boğaziçi kaçak villalar



Hayalet site 18 yıl sonra canlanacak


Yapımı 1987'de durdurulan ve yıllardır enkaz görünümü veren İstanbul Sarıyer'deki Uyum Villaları, 2005'te kanun değişikliğiyle yeniden yapılacak


     İstanbul'un en büyük imar fiyaskolarından biri olarak kabul edilen Sarıyer'deki Uyum Villaları ile benzeri durumdaki villalar kurtarılacak. Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, inşaatı 1987'de durdurulan ve çürümeye terk edilen villaların durumunun bu yıl çözüme kavuşturulması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söz verdiğini belirtti. Uyum Villaları'nın yarattığı kirlilikten kurtulmak için yasa çıkarılırsa, Sarıyer ve Beykoz başta olmak üzere, bu durumdaki binlerce yarım kalmış villa tamamlanabilecek. 

     Villaların, Sarıyer'de görüntü kirliliği yarattığını ve güvenliği ciddi şekilde tehdit...