05 / 05 / 2024

Boğaziçi Mahallesi duvar yıkımı

Boğaziçi Mahallesi duvar yıkımı

Ali Gamze'nin sel sularından kurtulmak için yanındaki boş arsaya ördüğü duvar belediye ekiplerince yıkıldı. Evinin düşük kotta bulunduğunu söyleyen Ali Gamze, "Arsa zaten atıl durumda, duvarın kimseye bir zararı yoktu." dedi

Yavuztürk'ün Boğaziçi etkilenme bölgesinden çıkarılması için teklif verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Kanun ile Yavuztürk Mahallesi'nin idari sınırları esas alınmak suretiyle etkilenme bölgesi sınırları dışına çıkarılması öngörülüyor...

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ’den Düzce Boğaziçi’ne 102 konut!

TOKİ, Düzce’nin Boğaziçi İlçesi Şekerpınar Mahallesi’nde 102 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Düzce Boğaziçi'ne 102 yeni konut!

Düzce İli Boğaziçi ilçesi Şekerpınar Mahallesi 102 Adet Konut 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın yapılacak..

TOKİ Düzce Boğaziçi 102 konut ihalesi 13 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Düzce İli Boğaziçi ilçesi Şekerpınar Mahallesi'nde toplamda 102 adet yeni konut inşa edecek.

Denizli Boğaziçi’nin içme suyu sorununa neşter!

Denizli merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını hızla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Baklan ilçesinin Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözdü.

Boğaziçi Akademik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Akademik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Selamet ve Niyazi Selamet ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ozan Karaçam ve Abdullah Koşar ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Aşık Veysel Şatıroğlu Sokak'ta kuruldu.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Bosphorus Yurt İşletmeciliği Anonim Şirketi Boğaziçi 3 Şubesi açıldı!

Bosphorus Yurt İşletmeciliği Anonim Şirketi Boğaziçi 3 Şubesi, Mehmet Kaya Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi, Aşık Garip Sokak'ta açıldı.

Bosphorus Yurt İşletmeciliği Anonim Şirketi Boğaziçi 2 Şubesi açıldı!

Bosphorus Yurt İşletmeciliği Anonim Şirketi Boğaziçi 2 Şubesi, Mehmet Kaya Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi'nde açıldı.

Boğaziçi Mahallesi duvar yıkımı Haberi

Boğaziçi Mahallesi duvar yıkımı


İzmir'in Konak ilçesinde bağlı Boğaziçi Mahallesi'nde her yağmurda evini su basan Ali Gamze'nin sel sularından kurtulmak için yanındaki boş arsaya ördüğü duvar belediye ekiplerince yıkıldı. Evinin düşük kotta bulunduğunu söyleyen Ali Gamze, "Arsa zaten atıl durumda, duvarın kimseye bir zararı yoktu. Belediye görevlileri gelip duvarı yıktılar. Keşke önce yeri görüp ne işe yaradığına bir baksalardı" dedi.


Ali Gamze, "Belediye yollara ızgara döşerken kaldırım taşı koymadı ama buraya ben kaldırım taşı döşedim. Yağmurda evimizi suyu basmasın diye de önlem için yan tarafımıza duvar ördüm. Çünkü yer seviyesinden aşağıda oturuyorum. Belediye heykel dikmeyi, festival düzenlemeyi bıraksın da gelsin bizim halimizi görsün. Biz evimize sel suyu girmesin diye set yaptık. Buradaki kaldırım taşını bizzat ben döşedim. Duvar yıkıldı ve şimdi yağmur yağarsa nehir...