27 / 04 / 2024

Boğaziçi Malikanelerinde satılık daire

Boğaziçi Malikanelerinde satılık daire

Sinpaş'ın Zekeriyaköy'de inşa ettiği Sinpaş Boğaziçi Malikaneleri'nde bulunan malikanelerin satışı 1999 yılında devam ediyormuş. Sitedeki 128 metrekare büyüklüğündeki bir malikane toplam 35 milyar 500 milyon liraya (bin 224 altın parası) satılıyormuş.

1997 yılında Boğaziçi Malikaneleri'nde 13.000.000.000 liraya daire!

1997 yılında Sinpaş Boğaziçi Malikaneleri'nde bulunan 116 metrekarelik daireler metrekaresi 112 milyon liradan 13 milyar liraya (bin 63 adet altın parasına), 270 metrekare büyüklüğünde çatı dubleks daireler ise 32 milyar liraya satılacakmış.

1994 yılında Sinpaş Boğaziçi Malikaneleri satışa sunulmuş!

1994 yılında Zekeriyaköy'de Sinpaş tarafından inşasına başlanan Boğaziçi Malikaneleri satışa sunulmuş. 136 metrekare büyüklüğündeki bir daire bin 518 adet altın parasına, 3 milyar 850 milyon liraya satılacakmış.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Boğaziçi Üniversitesi'ne Avrupa Kültürel Miras Ödülü!

Boğaziçi Üniversitesi Tarsus-Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi, Avrupa Kültürel Miras Ödüllleri kapsamında "Koruma Dalı"nda ödüllendirildi.

Tülün İnal Boğaziçi İmar Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde bazı yeni görevlendirmeler yapıldı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Boğaziçi Yapı, GD Danışmanlık ile anlaştı!

Boğaziçi Yapı, Kozyatağı ve Kartal’da inşa edilen projelerinin satışları için, GD Danışmanlık ile anlaşma yaptı.

Boğaziçi Malikanelerinde satılık daire Haberi

Boğaziçi Malikanelerinde satılık daire



''İSTANBUL'DA YAŞANMAZ ARTIK''


....diyenlere Boğaz'dan bir yanıt!


''Boğaziçi Malikaneleri''


   Muhteşem Boğaziçi'nin Karadeniz'e yaklaştığı Sarıyer Rumeli Feneri yolunda, Koç Üniversitesi ve devlet ormanlarının yanı başında. İş ve alışveriş merkezlerine çok yakın. (Sarıyer: 3 km, Maslak: 10 km, Migros: 5 km.)

   İstanbul'un havası en temiz bölgesindeki Boğaziçi Malikaneleri'nde, daireye özel kapalı yüzme havuzlu, saunalı, hırsız alarm sistemli, görüntülü kapı telefonlu, birinci sınıf ürünlerle yapılmış dekorasyonlu, 5 değişik büyüklükte ev seçeneği sunuluyor.

   Profesyoneller, bürokratlar, sanatçılar... Sizin gibi özel komşularınızla seviyeli ve keyifli bir yaşam için yılın 365 günü çevre temizliğiniz, ısınmanız, güvenliğiniz, tesisat, elektrik gibi teknik ihtiyaçlarınız site yönetimi tarafından profesyonelce...