28 / 04 / 2024

Boğaziçi Yönetim etkinlikleri

Boğaziçi Yönetim etkinlikleri

Boğaziçi Yönetim bir oyuncak da sizden kampanyasına katıldı. Site Yönetimi'nde lider kuruluş olan Boğaziçi Yönetim "Suriyeli Çocuklar için Bir Oyuncak da Sizden" kampanyasında büyük çaba gösterdi.

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti!

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan A. KARTAL, Erzincan İlinde yönetim danışmanlık hizmetlerini yürütmekte olduğumuz sitelere ziyarette bulundu.

Boğaziçi Yönetim Site Yönetimleri Çocuk Şenlikleri Haftası sona erdi!

Boğaziçi Yönetim Aş Tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı çerçevesinde 23 Nisan Çarşamba gününün bulunduğu hafta boyunca sitelerde gerçekleşen çocuklara yönelik eğlenceler sona erdi.

Boğaziçi Yönetim Yozgat Sorgun Toki Konutları'nda etkinlik düzenledi!

Bozok üniversitesi yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Sorgun Belediye Başkanı katılırken müftülüğün bünyesinde oluşturulan İlahi grubu sakinlere ilahiler söyledi ayrıca Program boyunca konuklara Gülsuyu ve tatlı ikramında bulunuldu.

İlhan Kartal 23 Nisan mesajı yayınladı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için mesaj yayınladı. Kartal 'çocukların barış ve huzur içinde yaşamasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım' dedi.

Boğaziçi Yönetim futbol turnuvasında üçüncü hafta karşılaşmaları yapıldı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından 4.'sü düzenlenen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nda üçüncü hafta karşılaşmaları sonuçlandı. Kiptaş Başakşehir 5. Etap ve geçen 2 sezonun şampiyonu Metrokent, sürpriz şekilde turnuvaya veda etti.

İlhan Kartal, Ahmet Haşim Baltacı'yı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 2 hafta önce gerçekleşen yerel seçimlerde Arnavutköy halkının yeniden seçtiği Başkan Ahmet Haşim Baltacı’yı makamına giderek tebrik ziyaretinde bulundu.

İlhan Kartal, Temel Karadeniz'i ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ve Şirket Müdürleri 2 hafta önce gerçekleşen yerel seçimlerde Küçükçekmece halkının seçtiği Başkan Temel Karadeniz’i makamına giderek tebrik ziyaretinde bulundu.

Boğaziçi Yönetim 4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası başlıyor!

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen site yönetimleri ve site sakinlerinden oluşan takımların buluştuğu Site Yönetimleri Futbol Turnuvası 5 Nisan Cumartesi günü saat 10 da oynanacak açılış maçı ile başlıyor.

Boğaziçi Yönetim Şubat ayı Site Müdürler Toplantısı Küçükçekmece'de gerçekleşti!

Her ay yönetim hizmeti sunulan sitelerim Mali ve de İdari İşlerinin görüşüldüğü aylık olağan site müdürler toplantısına bu ay da Küçükçekmece ilçesi ev sahipliği yaptı.

Ayhan Bölükbaşı Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal'ı ziyaret etti!

Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartalı makamında ziyaret etti.Balkan Savaşlarının 100 Üncü Yılı Ve Güç Sempozyumu Bildirgesini ne takdim ederek birlikte hatıra fotoğraf, çektirdi.

Boğaziçi Yönetim A.Ş'den Van sporuna anlamlı destek!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal, VAN EDREMİT TOKİ spor kulübüne ihtiyacî olan toplam 350 parçadan oluşan ürünleri yönetici ve futbolcuların katıldığı tòrenle teslim etti.

Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı makamında ziyaret etti!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ‘ı Makamında Ziyaret Etti.

Boğaziçi Yönetim Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti!

Her sene yeni yılın ilk haftasında gerçekleşen Boğaziçi Yönetim A. Ş Genel Müdürlük çalışanlarının bir araya geldiği Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti. Toplantıda Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal konuşma yaptı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi bugün Şile'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Yönetim etkinlikleri Haberi

Boğaziçi Yönetim etkinlikleri

"Suriyeli Çocuklar için Bir Oyuncak da Sizden" kampanyasında sakinlerimizden aldığımız 70.000 oyuncak bağışı geçtiğimiz ay Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ın katılımlarıyla gerçekleşen uğurlama töreni ile Kızılay ’a teslim edilmek üzere Gaziantep ’ e gönderilmişti Bağışladığınız Oyuncaklar Gaziantep Suriye Mülteci kampında  #Suriyeli Çocuklarımıza Ulaştı... Tüm komşularımıza hassasiyetlerinden ötürü şükran duyuyoruz.....