29 / 08 / 2024

Boğaziçi Yönetim Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum

Boğaziçi Yönetim Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Kadir Topbaş’ ın ev sahipliğinde yapılacak olan “Yılın En İyi Komşusu” ödül töreninde dereceye giren katılımcılara para ödülü taktim edilecek...

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Lojmanları için yıkım kararı!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beşiktaş Etiler’deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar lojmanlarının yıkılması konusunda ön mutabakata vardı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi bugün Şile'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

 Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Yönetim Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum Haberi

Boğaziçi Yönetim Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum

Boğaziçi Yönetim A.Ş.  İstanbul dahilinde “Yönetim ve Danışmanlık Hizmetlerini” yürütmekte olduğu Kiptaş, Toki ve Özel Sektöre ait yaklaşık 80 sitede 365.000 site sakinine “Yılın En İyi Komşusu” sloganı ile etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından yapılan yapılan açıklama şöyle;

Günümüzde şehirleşmenin artması ile birlikte, insanların yaşam tarzlarının yanı sıra şehirlerdeki yerleşim şartlarında da değişiklikler olmaya başlamıştır. Şehirler tek katlı yapılardan ve mahallelerden oluşurken zaman içinde bu yapıların yerini çok katlı yapılar, mahallelerin yerlerini de siteler almaya başlamıştır. Şehirleşme ile birlikte gelen yaşam tarzları, aile yapılarının çekirdek aile şekline dönüşmesini ve Komşuluk bilincinin azalmasını beraberinde getirmiştir. Biz bu proje ile hizmet verdiğimiz sitelerimizde Komşuluğu tekrardan canlandırmak ve komşuların birbirlerine olan bağlarını kuvvetlendirmeyi amaçladık.


15 Ekim -25 Kasım tarih aralığında sakinlerimizin...