03 / 05 / 2024

Boğaziçi Yönetim A.Ş. 'Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum' ödül töreni bu akşam!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. 'Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum' ödül töreni bu akşam!

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Kadir Topbaş’ ın ev sahipliğinde yapılacak olan “Yılın En İyi Komşusu” ödül töreninde dereceye giren katılımcılara para ödülü taktim edilecek...



Boğaziçi Yönetim A.Ş.  İstanbul dahilinde “Yönetim ve Danışmanlık Hizmetlerini” yürütmekte olduğu Kiptaş, Toki ve Özel Sektöre ait yaklaşık 80 sitede 365.000 site sakinine “Yılın En İyi Komşusu” sloganı ile etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından yapılan yapılan açıklama şöyle;

Günümüzde şehirleşmenin artması ile birlikte, insanların yaşam tarzlarının yanı sıra şehirlerdeki yerleşim şartlarında da değişiklikler olmaya başlamıştır. Şehirler tek katlı yapılardan ve mahallelerden oluşurken zaman içinde bu yapıların yerini çok katlı yapılar, mahallelerin yerlerini de siteler almaya başlamıştır. Şehirleşme ile birlikte gelen yaşam tarzları, aile yapılarının çekirdek aile şekline dönüşmesini ve Komşuluk bilincinin azalmasını beraberinde getirmiştir. Biz bu proje ile hizmet verdiğimiz sitelerimizde Komşuluğu tekrardan canlandırmak ve komşuların birbirlerine olan bağlarını kuvvetlendirmeyi amaçladık.


15 Ekim -25 Kasım tarih aralığında sakinlerimizin komşuluk anılarını yazılı olarak yaptıkları projenin, sitelerimizde oturmayıp internet üzerinden haberdar olan diğer vatandaşlar tarafından da büyük ilgili gördüğü tespit edilmiştir. Şirketimize ulaşan komşuluk anıları Prof. Dr. Ergün Yıldırım (sosyolog), Halime Kökçe (Star gazetesi yazarı), Sevda Salioğlu (Eğitimci ve Milat Gazetesi köşe yazarı),  Mürvet Temel (Ev hanımı)’den oluşan jüri heyeti tarafından değerlendirilerek 1. ,2., 3. belirlenmiştir.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Kadir Topbaş’ın ev sahipliğinde yapılacak olan                           “Yılın En İyi Komşusu” ödül töreninde dereceye giren katılımcılara para ödülü taktim edilecektir. Törenimiz 18 Aralık 2013 Çarşamba günü Saat:18:00 ‘de Başakşehir Çınar Koleji Konferans Salonunda  Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU’nun Komşuluk hakları ile ilgili sohbet edecektir.


Yarışmanın düzenlendiği siteler için tıklayın



Geri Dön