07 / 07 / 2024

Boğaziçi Yönetim'den Suriyeli sığınmacılara 4 TIR kışlık kıyafet yardımı!

Boğaziçi Yönetim'den Suriyeli sığınmacılara 4 TIR kışlık kıyafet yardımı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş., Suriyeli sığınmacılara gönderilmek üzere 4 TIR dolusu kışlık kıyafet yardımını yarın yola çıkarıyor. Suriyeli Kardeşlerimiz İçin El Ele sloganıyla gerçekleştirilen kampanyada toplanan kışlık malzemeler düzenlenen törenle uğurlanacak



Boğaziçi Yönetim A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle; 


"Soğuk hava koşulları nedeniyle sıkıntıların giderek arttığı Suriyeli sığınmacıların yaşadığı kamplarda 1 milyonu aşkın kişi acil yardım bekliyor.

 

Boğaziçi Yönetim A.Ş ailesi olarak bizler de bu çağrıya kulak vererek yaklaşan kış mevsiminde bölgedeki sığınmacıların en çok ihtiyaç duyabilecekleri giysi mont kaban battaniye ayakkabı çocuk bezi ve bebek arabası gibi ayni malzemeleri “Suriyeli Kardeşlerimiz İçin El Ele” sloganlı kampanyada sakinlerimizden istedik.

 

6 Ekim 2014 tarihinde başlayan ve 20 Kasım 2014 sona eren kampanyamızda 100 e yakın sitede toplanan 4 TIR’ı dolduracak kadar malzeme, gönüllü ekipler sayesinde tasnif edildi ve ambalajlanarak sahipleri için yepyeni hale getirildi.

 

 

24 Aralık 2014 Çarşamba Günü Boğaziçi Yönetim A.Ş Hizmet Binası Bahçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir’in katılımlarıyla düzenlenecek olan Uğurlama Töreni ile Bağışların bulunduğu Tırlardan ilki Kahramanmaraş’a diğerleri Gaziantep Kızılay Müdürlüğüne teslim edilmek üzere yola çıkacak."

 

Boğaziçi Yönetim A.Ş.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Profesyonel Site Yönetim Hizmetleri sunması amacıyla 1997 yılında kuruldu.


2004 yılında T.C Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) nin iştirakleri arasında girdi İstanbul’un yanı sıra Türkiye’de 32 ilde  Kiptaş  Toki ve Özel Sektör tarafından hayata geçirilen 240 Toplu Konut projesinde hizmet vermektedir.


Geri Dön