01 / 05 / 2024

Boğaziçinde sanayi tesisleri

Boğaziçinde sanayi tesisleri

1990 yılında Boğaziçi'nde taşınması gerekli olan tesisler tespit edilmiş. Deniz kirliliğini önlemek amacıyla Boğaziçi'nin iki yakası boyunca sıralanan tersaneler, fabrikalar ve petrol dolum tesisleri sökülecekmiş.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Murat Mergen tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün 250 bin TL sermaye bedeliyle Üsküdar'da Kenan Daniş ile Bahdiyar Akay ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Evler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Evler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Muahmmet Taha Gergerlioğlu, Mehmet Gür ve Celal Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Mavi Boğaziçi İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Boğaziçi İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Aydemir Aydın, Hakab Aydın, Tarık Kanbur ve Sebahattin Kefelioğlu ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile; Boğaziçi Nazım Planına göre çizilen krokide etkilenme bölgesi sınırları içinde kalan Üsküdar ilçesine bağlı Yavuztürk Mahallesinin etkilenme bölgesi dışına çıkarılması öngörülüyor.

Boğaziçi Taksi Deniz Araçları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Taksi Deniz Araçları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alecandra Shımordanova ve Orhan Emir Süngü ortaklığında 220 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Boğaziçinde sanayi tesisleri Haberi

Boğaziçinde sanayi tesisleri



Akaryakıt depoları, tersaneler, sanayi tesisleri kaldırılacak


Boğaz'da temizlik


Ferit FARSAKOĞLU


Deniz kirliliğini önlemek amacıyla İstanbul Boğazı'nın iki yakası boyunca sıralanan tersaneler, fabrikalar, petrol dolum tesisleri sökülecek.


Kaldırılacak tesisler arasında İstinye Tersanesi, Petrol Ofisi Çubuklu Dolum Tesisleri, Paşabahçe Şişe-Cam Tesisleri, Sümerbank Deri ve Kundura Fabrikası yer alıyor.




Boğaz'da temizlik


   İSTANBUL Boğazı'nın iki yakasında sıralanan akaryakıt depoları, tersaneler ve sanayi tesislerinin kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, sanayi tesislerinin taşınması gerçekleştirilinceye kadar filtre ve arıtma tesisi...