06 / 05 / 2024

boğazkale toki konutları son durum

boğazkale toki konutları son durum

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Meteoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut için başvuru heyecanı başladı. 

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi 11 Temmuz'da!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Boğazkale'ye 79 konut!

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Çorum Boğazkale'ye hitit mimarisinde hükümet konağı!

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi 20 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 konut inşa edecek.

Boğazkale'deki sit alanı sorunu TOKİ Konutlarıyla çözülüyor!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Boğazkale ilçesinde vatandaşların bir kısmının yaşadığı Sit alanı sorununun TOKİ Konut projesi ile çözüme kavuşturulacağını söyledi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

boğazkale toki konutları son durum Haberi

boğazkale toki konutları son durum


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Meteoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Tangazoğlu yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Tangazoğlu konuşmasında, "İlçemizin en büyük sorunu olan, sit alanında bulunan konutlarla ilgili başlatmış olduğunuz çalışmalarda olumlu sonuçlar almaya başlıyoruz. Sayenizde TOKİ ile yapmış olduğumuz görüşmelerle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Yer tespitimizi yaptık. TOKİ’ye evraklarımızı sunuyoruz. Yaklaşık 150 vatandaşımızın talebi var. Yapılacak konut projesinin tarihi dokuya uygun yapılması için görüşmelerde de bulunacağız. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Uslu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hizmet adına koşturan bütün Belediye Başkanlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Gerekli şartları sağlayabilen talep toplayan ilçelerimize TOKİ konut projelerimizi yapmaya...