12 / 05 / 2024

Boğazköprü imar planları

Boğazköprü imar planları

Boğazköprü mevkiinde yol düzenleme, demiryolu hattı ve lojistik merkezi için bütünlük arz eden çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Şükrü Genç: Sarıyer yanlış imar planlarının kurbanı!

İstinye Boğaziçi Sitesi’nde konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki en büyük problemin yapılan yanlış imar planları olduğunu söyledi.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 14036, 14037 parsellerin bir kısmı ile 4676 ada, 1 parselin bir kısmı ve tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı. 

Beşiktaş’ın imar planlarıyla ilgili değişiklik yapıldı!

Beşiktaş’ın imar planlarında İBB meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul ettiği değişikliğe “Beşiktaş’ın geri görünüm ve etkilenmesi bölgelerinde Boğaziçi İmar Kanunu değil, diğer ilçelerde olduğu gibi Planlı Alanlar TİP İmar Yönetmeliği geçerli olsun” şeklinde not düşüldü.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Kepez ve Santral’in 1/1000’lik imar planları onaylandı!

Antalya’nın rüya projesi ‘Kepez ve Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1/1000’lik imar planları Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildi. Planlama çalışmalarında son viraj da geçilmiş oldu.

Bolu Köroğlu Dağı'nın imar planları hazırlanıyor!

BOLU`da, geçen yıl 22 Ağustos`ta, `Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi` ilan edilerek turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık yeşil alanla ilgili imar planlarını hazırlama sürecinin devam ettiği açıklandı.

Yalova imar planlarıyla yenileniyor!

1995 yılında şehir olan Yalova’nın Merkez ilçesi, hazırlanan imar planları ile yenileniyor. Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, Yalova’nın imar planları için sahaya indi. Ekip, ayrıca Kırklareli ilinin Vize ilçesi planlarını da hazırlayacak.

Düzce'nin bazı mahallelerine ilave imar planları!

Düzce'de bir süre önce mahalle statüsüne geçen Soğukpınar’da imar planları tamamlandı. Şimdi de Sarayyeri, Arapçiftliği, Körpeşler ve Akınlar Mahallelerinde ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi.

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi'nin imar planları askıda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 500 yat kapasiteli, otel ve sosyal tesisleri de içeren Bayraklı Turan Yat Ljmanı Projesi'nin imar planlarını askıya çıkardı.

Tekirdağ OSB'nin imar planları tamamlandı!

Organize sanayi bölgelerinin kapladığını alanın 52 bin dönüm olduğunu hatırlatan Vali Salihoğlu, "Bu bölgelerimizin imar planları tamamlandı. Buralarda daha önce arazi alanlar nedeniyle arsa fiyatları da bir taraftan yükseliyor.

Tokat'taki imar planlarında genel revizyonlar mı yapıldı?

Tokat Hürsöz Gazetesi'nin yazarlarından Salih Ertaçoğlu bugünkü yazısında Tokat'taki imar planlarını ele aldı. İşte Salih Ertaçoğlu'nun o yazısı...

Boğazköprü imar planları Haberi

Boğazköprü imar planları

Kayseri ilinin batı girişinde bulunan Boğazköprü mevkiinde yol düzenleme, demiryolu hattı ve lojistik merkezi için bütünlük arz eden çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.


Meclis kararı ile…

Anbar Mahallesi’nde Boğazköprü Mevkii, Lojistik Merkezinde yapılan alan ile Demiryolları Hattının daha güvenli ve seri olabilmesi için imar planında değişiklik ön görüldüğünü belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin batı girişi, aynı zamanda şehrin imajını gösterdiğini, bu açıdan bu şehre ilk gelenler hakkında iyi bir izlenim bırakılması gerektiğini kaydetti. Boğazköprü mevkiinde yolun krokide belirtilen 275 m²’lik kısmını kapsayan bölümde imar planında değişiklik yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak...