30 / 04 / 2024

Boğazlıyan Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Boğazlıyan Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi...

125 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Arsa almak isteyenlere yeni yıl fırsatı! 

Yozgat ili Sırçalı Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Mevlana Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ’den Yozgat Boğazlıyan’a 394 adet sosyal konut !

TOKİ Yozgat Boğazlıyan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Boğazlıyan'da kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Boğazlıyan’da inşa edilecek ucuz evlerin fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Boğazlıyan!

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

O ilde 93 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla 16 gayrimenkul satılıyor!

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı, Bahçeler, Yukarı ve Çarşı Mahallesinde yer alan toplam 16 adet gayrimenkulü ihale ile satacak. Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığıyayımlanan o ilan...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yozgat Boğazlıyan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık çimento fabrikası!

T.C. Boğazlıyan İcra Dairesi, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı Mahallesinde yer alan çimento fabrikasını 21 milyon TL'ye satıyor...

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Yozgat'ta inşa edilecek OSB için 38 milyon TL kaynak!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Fikirtepe kat karşılığı inşaatla çözülemez!

Habertürk'ten Esra Boğazlıyan, Mart 2019 seçimleri öncesi belediye başkanları ile görüşmeler yapıyor.  Esra Boğazlıyan, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile görüşme yaptı. 

Boğazlıyan Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Boğazlıyan Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi. 


'VATANDAŞA VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ' 


Belediye Başkanı Hamdi Erdal, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirmeye çalıştıkları söyledi.Boğazlıyan eski sanayi sitesinin yıllardır mezbelelikten kurtarılamadığını belirten Başkan Erdal, "Bugün Boğazlıyan için tarihi günlerden birisi. Artık ismi toplum ahlakına yakışmayan ve bir çok kötü alışkanlıklarla anılan eski sanayi sitesinde ilk yıkım işini başlattık. Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi sosyal tesisleriyle, modern binalarıyla, park, konut ve iş yerleri gibi bir çok yapıyla Boğazlıyan vitrinine önemli katkı ve destek sağlayacak" diye konuştu. 



Ankara...