30 / 04 / 2024

Bohem ev tarzı

Bohem ev tarzı

Değişik kültürlere, seyahat etmeye ve antika eşyalara meraklıysanız evinizi de mutlaka buna uygun olarak dekore etmelisiniz. Ruhunuzu yansıtan bir ev dekorasyonu yaşam tarzınız için oldukça önemlidir.

Ev ve araba alacaklara uzmanlardan uyarı! Ürünü görmeden sakın kapora yatırmayın!

Dijital platformların yayğınlaşması kolaylık sağlarken dolandırıcılık vakalarını da tetikliyor. Uzmanlar bu tarz uygulamalardan ev ve araba alacakları uyardı.

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

ABD’de 139 yıllık tarihi ev yeni adresine taşındı!

ABD’de 139 senelik Victoria tarzı 2 katlı ev, 400 bin dolar maliyetle 800 metre uzaklıktaki başka caddeye taşındı.

Birol İnceciköz'den Olimpos imar planı açıklaması!

Birol İnceciköz, Olimpos'ta 1990'lı yıllarda turizm hareketliliğin başlamasıyla yerleşke alanının içinde, bölge halkının kendi imkanlarıyla doğaya uyumlu, ahşap bungalov ev tarzı yapılaşmanın başladığını belirtti...

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Seth Rogen, anne ve babası için ev aldı. Aktör, İspanyol tarzı ev için 2 milyon doları gözden çıkardı.

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Amsterdam'da ev kiralamak isteyen Iraklı kadına ırkçı yanıt!

Amsterdam'da ev kiralamak için emlak şirketine başvuran Iraklı kadın, şirketten "batı tarzında yemek yapacaksan evi görebilirsin" yanıtını aldı.

Ikea mülteciler için ev tasarladı!

Ikea, kendi tarzında destek verdi. Yeni tasarlanan evler, mültecilere ev ortamını yaşatmayı hedefliyor.

İşte minimal tarzda 8 küçük ev!

Minimal yaşam tarzı cezbedici olanların ilk sıradaki tercihi küçük evler... İşte hepsi farklı tarzlarda olan 8 küçük ev…

Süleyman Akbıyık: Ev alırken kimin inşa ettiğine bakın!

Yeni projelerden konut almak, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor. Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, bu tarz ev alırken, "Projeyi, hangi inşaat firmasının yaptığına bakın" dedi.

Bohem yaşam tarzını evinizde yaşayın!

Değişik kültürlere, seyahat etmeye ve antika eşyalara meraklıysanız evinizi de mutlaka buna uygun olarak dekore etmelisiniz. Ruhunuzu yansıtan bir ev dekorasyonu yaşam tarzınız için oldukça önemlidir.

Bohem ev tarzı Haberi

Bohem ev tarzı

Değişik kültürlere, seyahat etmeye ve antika eşyalara meraklıysanız evinizi de mutlaka buna uygun olarak dekore etmelisiniz. Ruhunuzu yansıtan bir ev dekorasyonu yaşam tarzınız için oldukça önemlidir.


Etnik ev dekorasyonu için seyahat ettiğiniz ülkelerden satın aldığınız o ülkenin ya da şehrin kültürünü yansıtan objeler, tablolar ve çeşitli dekorasyon ürünleri ile evinizde bohem havasını yakalamanız mümkün.


Hepimiz için evlerimiz huzuru yakalamak istediğimiz bir mekan. Bu huzuru evimizin dekorasyonunu buna uygun bir şekilde yaparak kolaylıkla yakalayabiliriz. Bohem stili ile etnik ev dekorasyonu oluşturabiliriz.


Bu tarzı yakalamak için birbirine zıt olan kontrast renkleri bir arada kullanmalıyız. Örneğin etnik tarzı yansıtan bir yatak örtüsü satın aldığımızda buna çok zıt bir rengi perdelerimiz de kullanabiliriz.


Eski halılar ve eskitilmiş dekorasyon ürünleri, abajurlar ve çerçeveler ile evinizde bu havayı estirmeniz...