02 / 05 / 2024

Bolat 66 İnşaat iletişim

Bolat 66 İnşaat iletişim

Bolat 66 İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ali Osman Bolat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hasan Bolat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İnşaat maliyetleri her ay katlanıyor: Kasım'da yıllık yüzde 66,49 artış!

İnşaat maliyet endeksi, 2023 Kasım'da aylık bazda yüzde 1,52, yıllık bazda yüzde 66,49 yükseldi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Bolat Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolat Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hayri Bolat tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özak, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı'daki paylarını aldı!

Özak GYO, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı İstanbul projesindeki yüzde 5'lik payını 9 milyon 743 bin 63,66 dolar bedelle devraldı.

YDA İnşaat'ın 12.Kupon faiz oranı yüzde 3,66!

YDA İnşaat'ın kupon ödeme işlemi bugün gerçekleşti. 12.Kupon faiz oranı yüzde 3,66 olarak kesinleştirildi.

Ayhan Şahenk 66 inşaat projesinin gerçekleşmesinde rol aldı!

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

Bolat 66 İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bolat 66 İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ali Osman Bolat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hasan Bolat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın, Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. Proje, Mesa Holding imzasıyla yaşama geçiriliyor...

İzmir'de 66 inşaat mühürlendi!

İş Teftiş Kurulu Başkanı Er toplu ölümlerde madenciliğin ölümlü kazada ise inşaat sektörünün başta geldiğini, denetledikleri 400'e yakın inşaattan 66'ısını, iş güvenliği olmadığı gerekçesiyle mühürlediklerini açıkladı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Akfen İnşaat hisseleri yüzde 7,66'ya ulaştı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat hisseleri daha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber yüzde 7,66'ya ulaştı...

Eclipse Maslak'ta kampanya son gün 1 Temmuz! 120 aya 0,66 faiz oranı!

Eclipse Maslak projesi Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Eclipse Maslak'ta kampanya son gün 1 Temmuz, 120 aya 0,66 faiz oranı uygulanıyor...

Makyal İnşaat'ın Kocaeli Gebze'deki fabrikası 6 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Gebze 3. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Gebze ilçesi Sultanorhan mahallesinde bulunan ve Makyal İnşaat'a ait olduğu belirtilen fabrikayı 6 milyon 10 bin 202,66 TL'den satışa çıkardı. Satış, 08 Mayıs 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleş

Bolat 66 İnşaat iletişim Haberi

Bolat 66 İnşaat iletişim

Bolat 66 İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ali Osman Bolat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hasan Bolat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Bolat 66 İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve ya kiraya vermek B)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. C)Türkiye sınırları içinde veya yabancı...