13 / 05 / 2024

bolu 1 kilometrelik yapay plaj

bolu 1 kilometrelik yapay plaj

Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1 kilometrelik yapay plaj oluşturulacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Prof. Dr. Osman Bektaş, 4.1'lik Bolu depreminin önemini açıkladı: Deprem İstanbul'dan uzaklaşıyor mu?

Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi X sosyal medya hesabından Bolu'da meydana gelen 4.1'lik depremin önemini açıkladı. İşte Bektaş'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Bolu depremi sonrası korkutan açıklama: Bu depremler buralarda beklenebilir!

Prof. Dr. Naci Görür, Bolu'da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremi değerlendirerek ''Bu depremler buralarda beklenebilir'' dedi.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Bolu projesiyle 139 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu projesinin ihalesi 17 Ekim'de yapılacak. 

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

TOKİ Bolu projesinde beklenen tarih açıklandı! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu projesinin ihale tarihini resmen açıkladı. İşte detaylar...

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Dörtdivan 139 konut ihalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, Bolu Dörtdivan'da 139 yeni konut inşa edecek...

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

bolu 1 kilometrelik yapay plaj Haberi

bolu 1 kilometrelik yapay plaj

Bolu Belediyesi, doğal güzellikleri ve çok sayıda golüyle ünlü Bolu'nun plaja kavuşturulması için, il merkezinden geçen Büyüksu Deresi'ne yönelik proje hazırlattı. Gelecek hafta çalışmalarına başlanacak proje kapsamında, derede 1 kilometrelik sahil oluşturulmasının yanı sıra kano yarışlarına uygun parkur düzenlemesi de yapılacak. Bolu Belediye Başkanı Alaaddiıı Yılmaz, yaptığı açıklamada, kent sakinlerinin ve turistlerin faydalanabileceği yapay plajın yer aldığı projeyi çok önemsediklerini söyledi. 


Kentte yaşayan insanların deniz özlemini gidermek istediklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Büyüksu Deresi üzerinde bir kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde bir gölet oluşturacağız. Bunun için dere rehabilite edilecek. Burada vatandaşlarımızın yüzebilrnesi ve güneşlenebilmesi için gerekli teknik çalışmalar yapılacak. Oluşturulacak yapay plaj için kamyonlarla deniz kumu getirilecek. Projenin gelecek yıl tamamlanmasını planlıyoruz." Yılmaz, çalışma bittiğinde Bolu halkının bir kilometrelik...