06 / 08 / 2024

bolu 9 kilometrelik park

bolu 9 kilometrelik park

Kent merkezinden geçen D-100 Karayolu'nun şehrin güneyine taşınmasının ardından karayolunun kapladığı yaklaşık 9 kilometrelik alan parka dönüştürülecek. Yılmaz D-100 Karayolu'nun güneye alınmasının tek başına bir proje olmadığına dikkati çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Kritik rapor ortaya çıktı! 9 milyon konut...

Ülke genelinde 9,2 milyon, İstanbul'da 1,6 milyon konutun deprem sigortası yok. Sigortalılık oranı en yüksek il Bolu, en düşük il ise Hakkari olarak kaydedildi.

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

İstanbul'a 2 yeni metro hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı devam etmekte olan 5 farklı metro projesiyle İstanbullulara daha rahat bir seyahat sunmak amacıyla çalışmalarını hızla sürdürüyor. Toplam 91 kilometrelik 5 projenin yapımı devam ederken, 9 kilometrelik 2 projeye de start verilmesi için gün sayılıyor...

Bolu'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

Bolu İcra Dairesi, Tabaklar Mahallesi'nde bulunan iş yeri binası ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 907 bin TL olarak belirlendi. 

Bolu'da 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve tesis!

Gerede İcra Dairesi Müdürlüğü, Bolu ili, Yeniçağa ilçesi, Yukarıkuldan köyü, Hanaltı mevkii, 213, 214, 215 ve 216 parselde yer alan fabrika binası ve komple tesisi 9 milyon 331 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Bolu'da 9 milyon TL'ye satılık 12 adet gayrimenkul!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu'da yer alan 7 adet iş yeri ve 5 adet arsayı 9 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Anamur-Silifke arasındaki tünel tam gaz devam!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Elvan, "Anamur-Gazipaşa arasındaki 9 kilometrelik bir bölüm var o bölümün de ihalesini yapıp Gazipaşa'yla bağlantımızı süratle güçlendireceğiz" dedi...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Önümüzdeki günlerde İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 183 kilometresi ana gövde, 9 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 192 kilometrelik kesimi hizmete açacağız" dedi...

Bolu Hokey Sahası için yeniden ihale düzenlenebilir!

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

bolu 9 kilometrelik park Haberi

bolu 9 kilometrelik park

Bolu kent merkezinden geçen D-100 Karayolu'nun şehrin güneyine taşınmasının ardından karayolunun kapladığı 9 kilometre uzunluğunda ve 200 metre genişliğindeki alan park yapılacak.


Bolu Belediyesi, Türkiye'nin önemli karayolu geçiş güzergahı üzerinde bulunan Bolu'nun merkezinden geçen D-100 Karayolu'nun şehrin güneyine taşınması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde hazırlanan proje, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak, şehrin güneyinden geçmesi planlanan yeni karayolunun yapımı için hareke geçildi.


Projenin tamamlanarak yeni karayolunun ulaşıma açılmasının ardından şehrin ortasından geçen eski karayolunun bulunduğu alanın değerlendirilmesi konusunda da bir çalışma yürüten belediye, 9 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 200 metre genişliğindeki alanın park olarak düzenlenmesine karar verdi.


İlk olarak D-100 Karayolu'nun taşınması, daha sonra da eski karayolunun bulunduğu alanın park haline getirilmesinin ardından, Bolu 9 kilometre uzunluğunda yeşil alana kavuşacak.


- "Çok büyük...