01 / 05 / 2024

bolu abant evleri

bolu abant evleri

Binbir Yeşil Abant Evleri teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor. Proje 3+1 konutlardan oluşuyor

İstanbullular dikkat! Metro hatlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bolu Abant'ta bir otelde gerçekleştirilen Demiryol-İş Sendikası İstişare Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Bolu'da yıkımına karar verilen yayla evleri meclis gündeminde!

Bolu'da İmar Kanunu kapsamında yıkımına karar verilen yayla evlerinin sayısı ve yıkım kriterleri meclis gündemine taşındı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

Tarihi Bolu Solaklar Kaya Evleri yenileniyor!

Bolu'nun Seben ilçesinde, Frigler tarafından MÖ 1200'lü yıllarda inşa edilen Solaklar Kaya Evleri turizme kazandırılıyor. 4 katlı kaya evleri için restorasyon çalışmaları başladı.

Abant'ta kaçak yapılaşmaya suç duyurusu!

Abant Tabiat Parkı'nda Bolu İl Özel İdaresi tarafından kiraya verilen göl kenarındaki Kır Gazinosu işletmecisinin toprak kısmı betonlayarak yaptığı kaçak konaklama ünitesini verilen sürede kaldırmadığı ortaya çıktı.

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura ile daireler hak sahiplerine teslim edilecek. Peki, Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura çekimi gerçekleşecek. Peki, Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Bolu Abant Tabiat Parkı yaylalarına çözüm!

Bolu Abant Tabiat Parkı çevresindeki yaylalar Abant Milli Parkı koruma alanı sınırları dışına çıkarıldı.

Friglerin kaya evleri turizme kazandırılacak!

Bolu'nun Seben ilçesindeki milattan önce 1200'lü yıllarda Frigler tarafından yapıldığı düşünülen kaya evleri, turizme kazandırılacak.

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları!

Bolu Yeniçağa Evleri'nde 2 adet konut; kurasız olarak satışa sunuldu. TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları 11 Temmuz'da başlayacak ve 30 Eylül'e kadar devam ediyor.

Bolu ve Abant'a havalimanı müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkeze stol tipi ve Abant Tabiat Parkı mevkisine ise küçük uçakların inerek park yapabileceği 2 havalimanı projesi üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

bolu abant evleri Haberi

bolu abant evleri

Abant Bolu'da  40 bin 766 metrekare alan üzerinde yükselen Binbir Yeşil Abant Evleri Arden Grup imzası taşıyor. Binbir Yeşil Abant Evleri teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor.

Binbir Yeşil Abant Evleri 'nde 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Binbir Yeşil Abant Evleri teslim tarihi 'ne haberimizden ulaşabilrsiniz.

Bolu Binbir Yeşil Abant Evleri 'nde; , ısı ve ses izolasyonu, ebeveyn banyosu, doğal ahşap ve taş kaplama cephe, sığınak bulunuyor.

Binbir Yeşil Abant Evleri teslim tarihi!

Binbir Yeşil Abant Evleri teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. Binbir Yeşil Abant Evleri Ankara ve İstanbul'a 2 saat mesafede yükseliyor.

Telefon : 0216 408 25 25 (pbx)

GSM : 0551 725 45 15

Web Adresi: http://binbiryesilabantevleri.com/

Ceren...