19 / 05 / 2024

bolu abantta otel kapatan suudi kim

bolu abantta otel kapatan suudi kim

Suudi Kraliyet Ailesi'nden Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ni kapattı, bahçesine çadır kurdu. Suudi ailenin gelmesiyle otele erkek girmesi de yasaklandı.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Bolu'daki Kiliseli Tüccar Hanı butik otel oluyor!

Bolu Gerede'de bulunan Kiliseli Tüccar Hanı restore edilerek butik otel ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Bolu'daki Kaşmir Otel yıkıldı!

Bolu İzzet Baysal Caddesi üzerinde 20 yıldır Kaşmir Otel olarak hizmet veren bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binanın yerine yeniden bir bina yapılacağı öğrenildi.

Bolu'daki tarihi taşhan butik otel olarak hizmet verecek!

Bolu Belediyesi, Osmanlı Devleti’nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan’a butik otel olarak hayata geçiriyor.

Bolu Aşağı Taşhan butik otel olacak!

Osmanlı Devleti'nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan, Bolu Belediyesince yapılacak çalışma tamamlandıktan sonra butik otel olacak.

Bolu Hilton Otel inşaatında iskele çöktü!

Paşaköyü Mahallesi’nde yapımına devam edilen Hilton Otel inşaatında iskele çöktü. Olayda bir işçi yaralandı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bolu Gerede'deki otel 20 yıllığına 3.6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bolu İli Gerede İlçesi'nde yer alan otel binasını müştemilatı ile birlikte 20 yıllığına kiraya verecek. Taşınmazın kiralama bedeli 3 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Bolu Hilton Otel'in temeli bu ay içinde atılacak!

Bürokrasi ve sivil toplum örgütlerinin yıllardır bacalı mı, bacasız sanayi mi tartışması devam ede dursun, Bolulu iş adamları tavırlarını bacasız sanayiden yani turizmden yana koydu.

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

Emir Khalid Bin Seaidan Bolu'da otel kapattı!

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdururken, otele erkeklerin girmesi de yasaklandı.

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta otel kapattı!

Suudi Kraliyet Ailesi'nden Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ni kapattı, bahçesine çadır kurdu. Suudi ailenin gelmesiyle otele erkek girmesi de yasaklandı.

Bolu 'da otel yapım işi ihale edilecek!

Bolu 'da imarlı arsaya en az 500 yataklı kapasiteli 5 yıldızlı termal otel, kür merkezi ve ek tesisleri inşa edilerek yatırım gerçekleştirilecek, otel işletilmek üzere kiraya verilecek....

bolu abantta otel kapatan suudi kim Haberi

bolu abantta otel kapatan suudi kim

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 4 eş ve çok sayıda çocuğunun da yer aldığı 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı’nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdururken, otele erkeklerin girmesi de yasaklandı.


Otelin bahçesine çadır kurdurdu


Ramazan ayının bitmesiyle birlikte Abant Tabiat Parkı, Arap turistlerin akınına uğramaya başladı. Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, ailesiyle birlikte yaz tatili için göl kenarında bulunan 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli’ne geldi.


Önceki gün uçakla İstanbul’a, buradan da kiraladıkları cipler ve lüks minibüslerle Abant Tabiat Parkı’na gelen kraliyet ailesi, oteli 15 günlüğüne kapattı. 4 eşi ve çok sayıda çocuğu bulunan Emir Khalid Bin Seaidan 12 odalı lüks butik otelin çam ağaçları altındaki bahçesine de büyük bir çadır kurdurdu. Kraliyet...