07 / 07 / 2024

Bolu Alpağut park

Bolu Alpağut park

Bolu Belediyesi, mahallelere yeni parklar inşa etmeye devam ediyor. Alpağut Mahallesi Parkı gerçekleşen tören ile hizmete açıldı.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

O ilde 57 bin TL'den başlayan fiyatlarla 30 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Niğde Ulukışla Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Ulukışlailçesi, Doğu ve Alpağut Mahallelerinde yer alan 30 arsayı 57 bin 578 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Alpagut Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Alpagut Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedel ile Kemal Alpağut tarafından kuruldu.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Köroğlu Parkı, Bolu'yu şahlandıracak!

Köroğlu Parkı, Bolu Belediyesi tarafından Alpagut Mahallesi'nde inşa ediliyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'nun algısını değiştirecek bir park olacak" dedi.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi. ihaleyi iptal ettiklerini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Çok üzüldük" dedi. 

Bolu Alpağut park Haberi

Bolu Alpağut park


Bolu’da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Bolu Belediyesi, Alpağut Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir park inşa etti. Çocuklar için özel Oyun gruplarının seçildiği park mahalle halkında büyük ilgiyle karşılanırken, Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrası Alpağut Mezarlığı’nın yanınki alana inşa edilen yeni parkın açılışı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın katılımıyla tarafından gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler okunan dua sonrası açılış kurdelesini keserek, parkı hizmete açtı. Beraberindekilerle parkı gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü. Mahalleliler sohbet ettikleri Başkan Yılmaz’a, taleplerine kayıtsız kalmamasından dolayı teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı...