20 / 05 / 2024

Bolu Aşaağı Taşhan

Bolu Aşaağı Taşhan

Bolu Belediye Meclisinin Haziran Ayı 2.birleşiminde Aşağı Taşhan ile ilgili olarak önemli bir karar alındı. Mecliste, imar Komisyonundan gelen raporların görüşülmesi sırasında Aşağı Taşhan ile ilgili rapor okundu.

Laleli'deki tarihi Taşhan 50 milyon dolara satışta!

1763 yılında Sultan 3. Mustafa zamanında askeri amaçlı inşa edilen Taşhan binası Laleli'de yer alıyor. 87 odalı tarihi Taşhan 50 milyon dolara satışa çıkarıldı...

Bolu'daki tarihi taşhan butik otel olarak hizmet verecek!

Bolu Belediyesi, Osmanlı Devleti’nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan’a butik otel olarak hayata geçiriyor.

Bolu Aşağı Taşhan butik otel olacak!

Osmanlı Devleti'nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan, Bolu Belediyesince yapılacak çalışma tamamlandıktan sonra butik otel olacak.

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap 291 konut ihalesi 22 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu İli Mengen İlçesi, 2. Etap'ta 291 konut yaptıracak. TOKİ Bolu Mengen 2. Etap ihalesi 22 Ağustos'ta gerçekleşecek.

TOKİ Adıyaman Çelikhan 252 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Adıyaman İli, Çelikhan İlçesi, 252 adet konut, 1'er ade cami, ticaret merkezi ve 16 derslikli İlköğretim Okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Amasya Suluova 655 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap 655 adet konut, 1 adet sosyal tesis ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

Antalya Çobanoğlu Çallı Kavşağı 15 Ağustos'ta açılacak!

Karayolları’nın yeni Bölge Müdürü Çobanoğlu Çallı Kavşağı’nın 15 Ağustos’ta açılacağını açıkladı. Kuzey ve Alanya Çevre Yolu projelerine ise bayram sonrası başlanıyor

TOKİ Palandöken 857 konut ihalesi 24 Ağustos'ta!

TOKİ Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap kapsamında 857 konut yaptıracak. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Palandöken 793 konut ihalesi 11 Ağustos'ta!

TOKİ Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 793 konut ihalesi 11 Ağustos'ta yapılacak.

Samsun'daki 508 yıllık Taşhan, turizme kazandırılıyor!

Samsun'da harabe halde bulunan 508 yıllık Taşhan için Vakıflar Bölge Müdürlüğü restorasyon çalışmasını başlattı. Taşhan'ın 2017'nin Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor.

Babacan Port Royal Ağustos'ta satışta!

4 blokta 897 adet konut ve 43 dükkan olarak hayata geçirilen Babacan Port Royal Ağustos'ta satışta olacak. Projede ön satışlar devam ediyor.

Bolu Aşaağı Taşhan 10 yıllığına kiralanacak!

Bolu Belediye Meclisinin Haziran Ayı 2.birleşiminde Aşağı Taşhan ile ilgili olarak önemli bir karar alındı. Mecliste, imar Komisyonundan gelen raporların görüşülmesi sırasında Aşağı Taşhan ile ilgili rapor okundu.

Bolu Aşaağı Taşhan Haberi

Bolu Aşaağı Taşhan

Bolu Belediye Meclisinin Haziran Ayı 2.birleşiminde Aşağı Taşhan ile ilgili olarak önemli bir karar alındı. Mecliste, imar Komisyonundan gelen raporların görüşülmesi sırasında Aşağı Taşhan ile ilgili raporun okunduğu sırada konu ile ilgili olarak bilgiler veren başkan Yılmaz; “Anıtlar Kurulundan çıkacak olan karar uyarınca, şartların uyması halinde burasını 10 yıllığına profesyonel bir işletmeciye yap-işlet-devret modeliyle kiralamak istiyoruz.  Gerekirse buranın işletmeciliğini belediye olarak biz üstlenebiliriz ama bu işi profesyonel kimselerin yapmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz” dedi.


“OTANTİK YEMEKLERİN İKRAM EDİLDİĞİ BİR MEKÂNA İHTİYAÇ VAR” 

Bolu’nun aşçılar diyarı olarak bilinen bir yer olmasına rağmen özellikle şehir dışından gelecek olanlara hitap edecek ve otantik tarzda yemek sunumu yapabilecek mekânlar bazında ciddi bir sıkıntısı olduğuna dikkat çeken başkan Yılmaz; “ Bolu, 10 yıl öncesine oranla çok...