15 / 05 / 2024

bolu bin araçlık otopark

bolu bin araçlık otopark

Bolu Belediyesi tarafından Kültür Park ve Yer altı Katlı Otopark projesi kapsamında hayata geçirilen bin araçlık ücretsiz otopark hizmete girdi. Aracını parkeden sürücüler, İzzet baysal Caddesi, Belediye Meydanı, Yukarı Çarşı ve Pazaryerine ulaşabilecek..

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknikeri! Toplam 36 bin sağlık personeli alınacak! 

Sağlık Bakanlığı tarafından binlerce sağlık personeli alınacağı açıklanmıştı. Sağlık personeli alımına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alınacak.

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin TL'yi geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 2024 yılının Mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin 98 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 57 bin 280 TL'ye çıktı.

Yoksulluk sınırı 56 bin TL'ye dayandı! Açlık sınırı da 16 bin 100 TL oldu!

Birleşik Metal-İş Sınıf Araştırmaları Merkezi'nin (BİSAM) hesaplamasına göre, Şubat'ta dört kişilik bir aile için açlık sınırı 16 bin 100 Türk Lirası'na, yoksulluk sınırı 55 bin 691 Türk Lirası'na çıktı. 

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Yaşlılık aylığı alanlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 65 yaş aylığı alanlar buz kesti! Resmen açıklandı! 

65 yaş aylığı alanlar 5 bin TL'lik ödemeden faydalanıp faydanalamayacaklarını araştırmaya başladı. Peki yaşlılık aylığı alanlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? İşte ayrıntılar...

Birleşik Kamu-İş açıkladı: Açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı 31 bin 152 TL'ye yükseldi! 

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'nun açlık-yoksulluk sınırı araştırmasının Mayıs 2023 verilerine göre, açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 31 bin 152 TL'ye yükseldi. İşte kalem kalem hesaplanan o rakamlar...

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL’ye yükseldi!

Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi BES-AR, Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL, yoksulluk sınırı ise  39 bin 652 liraya yükseldi.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Mart'ta açlık sınırı 9 bin 591 TL, yoksulluk sınırı 31 bin 241 TL oldu! 

TÜRK-İŞ'in araştırmasında, mart ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 9 bin 591 Türk Lirası olurken, yoksulluk sınırı 31 bin 241 Türk Lirası şeklinde belirlendi. 

Şubat ayında açlık sınırı 9 bin, yoksulluk sınırı ise 32 bin liraya çıktı!

Birleşik Metal-İş Araştırma Merkezi’nin açıkladığı verilere göre 2023 yılı Şubat ayında açlık sınırı 9 bin 234 lira olurken, bir ailenin kira, fatura, ulaşım, eğitim gibi tüm harcamalarını kapsayan yoksulluk sınırı ise 32 bin lirayı buldu. İşte detaylar…

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

bolu bin araçlık otopark Haberi

bolu bin araçlık otopark


Bolu Belediyesi tarafından Kültür Park ve Yer altı Katlı Otopark projesi kapsamında hayata geçirilen bin araçlık ücretsiz otopark hizmete girdi.


Kentin trafik sorununu çözmede katkı sağlaması beklenen ve Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Park ve Yer altı Katlı Otoparkı Boluluların hizmetine açıldı. Aynı anda bin aracın park yapabildiği otopark vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor. Otoparkın bir başka kolaylığı da var. Araçlarını otoparka parkeden sürücüler İzzet baysal Caddesi, Belediye Meydanı, Yukarı Çarşı ve Pazaryerine kolaylıkla ulaşabilecek. Otoparkın içinden ayrılan merpenler ve tüneller sayesinde herkes istediği yere kolayca ulaşabilecek.



Doğu...