12 / 05 / 2024

bolu çimento değirmeni

bolu çimento değirmeni

Bolu Çimento Sanayii A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada yıllık 1.000.000 ton klinker üretme kapasitesine sahip döner fırın yatırımı yapılacağını ve ilave bir çimento değirmeni kurulacağını belirtti...

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Bolu'da 988 dükkan inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Merkez'de 988 dükkan inşa edecek.

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolululara ucuz konut müjdesi! 55 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konut ve 9 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

TOKİ'den Bolu'ya 988 yeni dükkan geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Merkez'de 988 yeni dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi 27 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bolu Arasta Projesi Eylül'de tamamlanıyor!

Bolu Gerede'de metruk halde bulunan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın girişimleri ile 3 bin metrekarelik alanın bin metrekaresi kamulaştırılarak hayata geçirilen Arasta Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin Eylül'de tamamlanması bekleniyor. 

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Bolu Gerede Arasta projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

bolu çimento değirmeni Haberi

bolu çimento değirmeni


Bolu Çimento'dan yapılan açıklama şöyle:


07 Kasım 2013 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,  Ankara'da bulunan öğütme ve paketleme tesisimize, tahmini tutarı 75.000.000 EUR olan ve 2015 yılı içinde tamamlanması planlanan, yıllık 1.000.000 ton klinker üretme kapasitesine sahip döner fırın yatırımı yapılmasına ve ilave bir çimento değirmeni kurulmasına karar...