09 / 05 / 2024

bolu d100 karayolu

bolu d100 karayolu

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor, kentin içinden geçen D100 Karayolu’nun ise yeri değişiyor

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor!

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor, kentin içinden geçen D100 Karayolu’nun ise yeri değişiyor

Özdilek Holding Bolu'daki AVM'sini açtı!

Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, 15 milyon dolarlık bir yatırımla Bolu D-100 karayolu üzerinde şehirlerarası terminalinin bulunduğu bölgeye açtı.

Mudurnu-Bolu karayolu çalışmaları incelendi!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Mudurnu-Bolu karayolu yapımının gecikmesi nedeniyle bizi eleştirenler, Cumhuriyet tarihi boyunca bu yola kazma dahi vurmayan bir zihniyeti temsil etmektedir.

City34 İnşaat Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

City34 İnşaat Tekstil Otomotiv Limited Şirketi, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat' ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D100 Karayolu Caddesi 'nde kuruldu.

Osmancık D100 Karayolu ticaret merkezi oluyor!

Osmancık Belediyesi ilçenin ekonomik potansiyelini büyütmek amacıyla önemli bir projeye imza attı. D100 Karayolu, Amasya sınırına kadar olan 18 kilometrelik ticaret merkezine dönüşüyor.

Bolu'da Hayrettin Türbesi'ndeki inşaat nedeniyle yollar kapandı!

Bolu D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi girişine yapılacak kavşak inşaatı sebebiyle mera ve tarlalarıyla olan bağlantı yollarının kapatılmasını protesto eden köylüler, şehirlerarası yolu ulaşıma kapattı.

Ali Ercoşkun'dan Bolu'ya yatırım müjdesi!

AK Parti Bolu Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu’da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu’nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade etti.

Çorum Osmancık park çalışmaları hızlandı!

Osmancık Belediyesi tarafından D100 Karayolu kenarındaki Küllük Tepesine yapılan 10 bin metrekarelik parkta çalışmalar devam ediyor. Karataş, parka farklı türlerde yaklaşık 2 bin bitki dikileceğini kaydetti.

Koçtaş Kocaeli mağazalarını tek binada toplayacak!

Koçtaş Yapı Market, ilimizdeki ilk mağazasını 2007 yılında Ömer Türkçakal Bulvarı'nda açmıştı. Bir süre önce Koçtaş'ın ikinci büyük mağazası, daha önce Baumax'ın kullandığı D100 karayolu kenarındaki mağazada açılmıştı.

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı!

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünden Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde mahsur kalan araçlar, trafik ve Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

TEM Bolu Dağı geçişinin Ankara yönü ulaşıma kapandı!

Bolu Dağı 'nın TEM ve D-100 Karayolu geçişleri TIR'ların kayması sonucu Ankara yönünde kapandı. Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, TIR'ların yolların kapanmasına neden olduğunu söyledi

Bolu Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da sabah saatlerinden bu yana devam eden etkili yağış, Abant karayolunda sele neden oldu. Kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyruğu oluştu.

Tuzla Şehitler Caddesi imar planı 1 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Tuzla Şehitler Caddesi Sahil Yolu D100 Karayolu Arası Yol Kavşak projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

bolu d100 karayolu Haberi

bolu d100 karayolu

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor, kentin içinden geçen D100 Karayolu’nun ise yeri değişiyor


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, küçük sanayinin şehir dışına taşınacağını belirterek, bunların yerine TOKİ’nin OSB yanında yeni işyerleri yapması için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Bolu’nun tam ortasından geçen D100 Karayolu’nun da şehrin güneyine taşınacağını belirten Yılmaz, buranın trafiğe kapatılarak yayalara açılacağını bildirdi.


D100 KARAYOLU İHALESİ YAKINDA

Önümüzdeki dönemde Bolu’nun tam ortasından geçen D100 karayolunu, güneye taşıyarak şehir içini rahatlatacaklarını belirten Yılmaz, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yatırım programında yer alan projenin ihalesinin bugünlerde yapılacağını anlattı. Yolun taşınmasıyla birlikte 12 kilometrelik alanı belediye olarak devralacaklarını ifade eden Yılmaz, burayı yeşil yol olarak projelendirip, araç trafiğine kapatarak halkın kullanımına açacaklarını söyledi.


‘SANAYİ KENTİNE SICAK DEĞİLİZ’

Antalya’nın kış aylarında spor kulüplerinin kamp noktası haline geldiğini vurgulayan...