24 / 07 / 2024

Bolu Dağı açık mı

Bolu Dağı açık mı

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünden Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde mahsur kalan araçlar, trafik ve Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Bolu'da yer alan 14 araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan da olmayan da şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Altın yatırımcıları ve altını olan vatandaşlar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla araştırıyor. Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan olmayan herkes şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir peynirin fiyatını söyledi, sunucunun ağzı açık kaldı

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, katıldığı bir canlı yayında peynirin kilosunun 215 TL'ye yükseldiğini söyledi. Bu sırada sunucu Tunç Arslanalp da şaşkınlığını gizleyemedi.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Bulvar216'da nefes terası ile açık havada ofis imkanı!

Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu arasında yer alan Bulvar216'da, açık havada çalışmayı seçenler icin nefes terası yapıldı.

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

2023'e kadar 10 yeni açık hava AVM'si açılacak!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanı Can Aydınoğlu, koronavirüs sonrası açık hava AVM'lerine talebin artacağını belirtti. Aydınoğlu, "2023 yılına kadar mevcutta olan 453 AVM’ye 10 AVM daha eklenecek ve bunlar da açık hava AVM’si olacak" dedi...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2019'da açık mı?

AVM'ler Ramazan Bayramı 2019'da açık mı sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Torkam E-5 açık çarşı fiyat listesi!

Torkam E-5 açık çarşı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki ticari alanlar 21 Nisan 2019 günü saat 13:00'da açık artırma usulüyle satılacak.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam E5 projesindeki 124 adet dükkan satışa çıkıyor. Ticari alanlar 21 Nisan 2019 günü saat 13:00'da açık artırma usulüyle satılacak.

Bolu'da Aralık ayında 801 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilerine göre, Aralık ayında Bolu'da 801 konut satıldı.

Bolu Dağı açık mı Haberi

Bolu Dağı açık mı

Bolu Dağı'nda mahsur kalan araçlar nedeniyle trafik akışının durduğu TEM otoyolu ve D-100 karayolu ulaşıma açıldı.


Yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünden Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde mahsur kalan araçlar, trafik ve Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.


Saatlerce kapalı kalan otoyolun Ankara yönünde ulaşım normal seyrediyor, İstanbul yönünde ise tek şeritten sağlanıyor. Ekiplerin çalışmasıyla D-100 karayolunda da ulaşım normale döndü. 


Elmalık kavşağında trafik ekiplerinin geçişine izin vermediği tır ve kamyonlar, dinlenme tesislerine...