01 / 05 / 2024

Bolu Highway Outlet AVM satıldı mı

Bolu Highway Outlet AVM satıldı mı

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Highway AVM kira sözleşmesini Türk Lirası'na çevirdi!

Bolu'da yer alan Highway Alışveriş Merkezi, kiracılarının euro üzerinden olan sözleşmelerinin Türk Lirası’na çevrildiğini duyurdu...

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Highway AVM’nin satışı iptal edildi!

Bolu'da yer alan ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında denetim kayyumu atanan Highway AVM'nin satışı iptal edildi.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı!

Ankara-İstanbul yolu üzerindeki Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı. Ayrıca Bolu Belediye Başkanı ve bazı memurlara da soruşturma izni verildi.

Levi's HighWay Outlet'te mağaza açacak!

Rahat ve klasik stiliyle marka tutkunlarının kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan dünyaca ünlü Levi's yakında HighWay Outlet'te hizmete açılacak.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Bolu Highway Outlet AVM'de pazarlık son aşamada!

Boludağı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Highway Outlet AVM satılıyor. 4 firmanın talip olduğu AVM'nin satışında pazarlıklar son aşamaya geldi.

Acun Ilıcalı, Bolu Highway Outlet AVM'yi satın mı alacak?

Merkezi hükümet ve bağlı kuruluşların iki yıldır devam eden hukuksuz ve keyfiyet içeren yaptırımlarına daha fazla direnemeyen Highway Outlet Alışveriş Merkezi yönetimi sonunda satış kararı aldı.

Bolu Belediyesi'nden Highway Outlet AVM açıklaması!

Bolu Belediyesi, Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nin D-100 bağlantı yolunun Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kapatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Kahve Dükkanı Highway Outlet'te açıldı!

Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin (AVYM) yeni durağı ‘Kahve Dükkânı’ kepenklerini açtı. Kahve Dükkanı, acıbadem, fındık, kakule, çikolata, damla sakızı, karamel gibi lezzetleri kahve ile sunuyor...

Vatan Bilgisayar 101. mağazasını Bolu'da açtı!

Teknoloji perakendeciliğinde Türkiye’deki önde gelen firmalardan biri olan Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 101’inci mağazasını Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nde (AVYM) açtı...

Bolu Dağı A.Ş, Highway Outlet AVM işletmesine katıldı!

Bolu Dağı A.Ş Highway Outlet AVM işletmesine yüzde 1,5 oranında katıldı...

Bolu Highway Outlet AVM satıldı mı Haberi

Bolu Highway Outlet AVM satıldı mı

Bolu Dağı A.Ş. tarafından TEM'in Elmalık Mevkiinde 2011'de kurulan alışveriş merkezinin bir bölümü ile açık otoparkı, orman arazisinde yer aldığı gerekçesiyle Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nde ilgili personel hakkında soruşturma açılmıştı. İçişleri Bakanlığı ise, Bolu Belediye Başkanı Ak Partili Alaaddin Yılmaz hakkında, alışveriş merkezinin D-100 Karayolu bağlantı yolunun imar planında bulunmadığı gerekçesiyle soruşturma izni vermişti.


Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan ve üye Ömer Baday, alışveriş merkezindeki yüzde 56'lık hisselerini Adanalı işadamı Abdulkadir Şimşek'e sattı. Şimşek, alışveriş merkezindeki işyeri sahipleri ve personele iftar verdi. İftarda konuşan Şimşek, "Böyle gayrimenkuller el değiştiriyor. Biz de böyle bir işe girmiş olduk. İnşallah başarılı olacağız. Daha iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Ben ilk gelip burayı gördüğümde inanamadım....