07 / 05 / 2024

bolu karaköy imar planı

bolu karaköy imar planı

Bolu Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait parsellere ilişkin hazırlanan 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 1 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017..

Sivas'da köy imar planları çalışmaları sürüyor!

SİVAS İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, köy imar planları ve köy gelişme alanlarının oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Karaköy'ün yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Karaköy'de konut fiyatları 8 yılda 2,5 kat arttı!

Karaköy bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, beş yıl önce gayrimenkul fiyatlarında hızlı bir değer artışı göstermeye başlayan Karaköy bölgesinin, Galataport projesiyle birlikte atağa kalktığını ortaya koyuyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Bolu Merkez Karaköy 1.Etap projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Karaköy Binası Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlama Platformu'na yayınladı.

Köy imarı kaçtır?

Köy imarı, köy yerleşik alan sınırları içerisindeki imar şartlarını belirliyor. Peki, köy imarı kaçtır? Köyde ne kadar büyüklükte bir alana ne kadar büyüklükte bir ev inşa edilebilir?

bolu karaköy imar planı Haberi

bolu karaköy imar planı


Bolu Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait 243, 249, 250, 251, 985, 1404 ve 1406 nolu parsellere ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 3194 sayılı İmar Kanunu’nun Ek-3 üncü maddesi kapsamında Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun 29 Aralık 2014 tarihli ve 2014/145 sayılı Kararı ile onaylanmıştı.


Onaylı plan paftası bugün askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan imar planı değişikliği  27 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek. 



1/100.000 ölçekli plan pafta için...