12 / 05 / 2024

Bolu Narvendeki ilk tatil projesinde ilk etap tamamlandı

Bolu Narvendeki ilk tatil projesinde ilk etap tamamlandı

Bolu'da 250 milyon dolarlık yatırım öngörülen lüks devre tatil, sağlık ve termal tesislerinde ilk etap tamamlandı. Toplam 140 milyon TL harcanan ilk etabın tapuları dağıldı.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Bolu Şehir Stadyumu için ilk kazma 2020'de vurulacak!

2020-2024 yılı Stratejik Planında yer alan en önemli projelerden biri olan 14 bin kapasiteli şehir stadyumu için ilk kazma 2020'de vurulacak.

Bolu’da 34 binaya yapı ruhsatı verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, belediyeler tarafından 2019 yılının ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen binalar için istatistikler açıklandı. Verilere göre, Bolu’da 34 binaya yapı izin ruhsatı verildi. 

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar için ek talep alınacak!

Bolu Belediyesi, yeni sanayi dükkanları için ek talepler alınacağını duyurdu. Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Büyük Sanayi Sitesi projesi için ilk hak sahibi olan kişilerin sanayi dükkanları için ek talepte bulunabileceği bildirildi.

Bolu Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Bolu İl Genel Meclisi’nde yeni yılın ilk toplantısı 02 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile ilgili gündem maddeleri karara bağlanacak.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi projesi tanıtıldı!

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve TOKİ işbirliği ile ilk etap’ta 600 dönümlük arazi üzerine yapılması planlanan Yeni Sanayi Sitesi projesi, Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantı ile esnafa tanıtıldı.

Bolu Gerede Arasta Çarşısı'na ilk kazma 2017'de vurulacak!

Bolu Altındağ Belediyesi'nin Hamamönü bölgesi gibi Gerede Arasta Çarşısı'nın da aynı güzellikte dokusu korunarak turizme kazandırılmayı planlıyor.

Bolu'daki tarihi binaya bugün ilk kepçe darbesi vuruldu!

Tarihi tescilli iken 2015 yılında riskli binalar kapsamına alınarak kentsel dönüşüm planı çerçevesinde yıkılmasına karar verilen yaklaşık 150 yıllık tarihi binaya bugün ilk kepçe darbesi vuruldu.

Narven’in birinci etap ilk bölümü tamamlandı!

Bolu’da 250 milyon dolarlık yatırımla kurulan, Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven’in birinci etap ilk bölümü tamamlandı.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası 2019'da tamamlanacak!

Kültür, Turizm ve Gelişim Bölgesi ilan edilen Bolu'da yatırımlar hızlanıyor. Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı 26 Ocak'ta açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, 250 milyon dolarlık yatırımın bin kişiye iş sağlayacağını söylüyor.

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.

Bolu Narvendeki ilk tatil projesinde ilk etap tamamlandı Haberi

Bolu Narvendeki ilk tatil projesinde ilk etap tamamlandı

Turizm sektörünün son dönemdeki en büyük yatırımlardan biri olan Bolu’daki Narven devre tatil yatırımında, ilk etap konutların tapuları dağıtıldı. Narven adı verilen ve toplam 250 milyon dolarlık bir yatırım öngörülen, lüks devre tatil, sağlık ve termal tesisleri kompleksinde ilk etap için 140 milyon TL’lik yatırım tamamlandı. Narven İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, aralık ayında ilk konaklamaların başlamasını hedeflediklerini kaydetti. Toplam 400 dönüm arazide kurulacak ve bir kasaba niteliğindeki yatırımda, Ortadoğu ve Körfez bölgesinden yatırımcılar için yeni bir proje de geliştirildiği kaydedildi. Tapu dağıtımı nedeniyle düzenlenen törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Narven İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, Türkiye’de benzeri görülmeyen, bir kasaba büyüklüğünde sağlık, termal ve tatil imkanları veren bir devre-tatil imkanı sağlandığını vurguladı. Narven’in yatırımcılarının, hiç satış yapılmasa dahi projeyi...