03 / 10 / 2024

bolu toki roman konutları kurası

bolu toki roman konutları kurası

Geçtiğimiz yıl düzenlenen bir organizasyonda Roman vatandaşlarla bir araya gelen ve konut sözü veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sözünü tuttu. TOKİ desteğini alarak 72 konut inşa eden Bolu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini güldürdü...

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

Bolu TOKİ Yeni Sanayi Sitesi ön talep topluyor!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yılan hikayesine dönen Yeni Sanayi Sitesiyle ilgili olarak TOKİ’nin talep toplamaya başladığını söyledi.

TOKi Bolu Kıbrıscık'taki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

TOKi Bolu Kıbrıscık projesindeki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı. Bolu Kıbrıscık 80 Konut Projesi kapsamında 2 adet B1 tipi teslime hazır stok konut 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ek satış ve koşullarda açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları tam liste!

TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları tam liste halinde yayınlandı. Kura çekimi dün yapılan projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekiliş sonuçları!

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Toplam 88 adet dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 7 bin 430 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları 2015!

Dün saat 10.00 itibariyle gerçekleşen TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları kura çekilişi kapsamında 2+1 ve 3+1 konutlar için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları 2015 detayları...

TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Bolu Yeniçağa'da yer alan 88 adet konut bugün kura yöntemiyle satışa sunuldu. Projede daire fiyatları 61 bin 915 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Bolu Yeniçağa kura satışları 2015!

TOKİ Bolu Yeniçağa kura satışları 2015 kapsamında 88 adet daire satışa çıkarılıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 7 bin 430 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi nerede?

TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları 75,87 ve 124,44 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruları sona eren projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi nerede?

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi bugün!

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi bugün yapılacak. Toplam 88 adet dairenin satışa sunulduğu projede aylık 206,38 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi bugün!

Toplam 88 adet konutun kura yöntemi ile satılacağı TOKİ Bolu Yeniçağa Evleri'nde kura çekilişi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bolu Yeniçağa Evleri kura çekilişi!

TOKİ Bolu Yeniçağa Evleri kura çekilişi kapsamında 88 adet konut satışa sunuluyor. Başvuruları sona eren projede 7 bin 430 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

bolu toki roman konutları kurası Haberi

bolu toki roman konutları kurası


Bolu Belediyesi tarafından Roman vatandaşlar için yaptırılan 72 konutun dağıtımı, kura çekimiyle yapıldı. Kura çekiminde ev kazanan aileler ve çocukları büyük sevinç yaşadı.


Geçtiğimiz yıl düzenlenen bir organizasyonda Roman vatandaşlarla bir araya gelen ve konut sözü veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sözünü tuttu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) desteğini alarak 72 konut inşa eden Bolu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini güldürdü. Konutların dağıtımı için Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda tören düzenlendi. Törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Aile ve Sosyal Politikalar Bolu İl Müdürü Necdet Baytok, TOKİ idarecileri ve hak sahibi adayı vatandaşlar katıldı.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, dar gelirli ailelere yeni konut müjdesi vererek, “Geçmişte dar gelirli ailelerimizin...