30 / 04 / 2024

bolu trafik projeleri

bolu trafik projeleri

Tatilcilere, erken yola çıkın uyarısı geldi. Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sönmez: " Yollardaki yoğunluğa yakalanmamak için sürücülerin erkenden yola çıkması gerek " dedi.

TOKİ Bolu projeleri için düğmeye bastı! 581 ucuz konut geliyor! İşte o tarihler...

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

İzmir'deki tramvay projeleri ulaşım planma tekniklerine aykırı mı?

Ulaşım ve trafik planlama uzmanı ve şehir plancısı uzmanı olan Dr. Oral’ın raporuna göre tramvay projeleri, “şehirciliğin genel ilke ve esaslarına ayrıca ulaşım planlama tekniklerine aykırı” yapılmış

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

TEM Bolu Dağı geçişinde kabus sürüyor!

TEM'in Bolu Dağı geçişindeki 1'inci viyadük mevkisinde tırların kayarak otoyolu kapatması nedeniyle trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ve trafik ekipleri, yolda kalan araçların kaldırılması için yoğun çaba harcıyor.

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı!

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünden Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde mahsur kalan araçlar, trafik ve Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

İstanbul'da trafik yoğunluğunun sebebi yeni konut projeleri!

Son 5 yılda yoldaki araç sayısı yüzde 20 artınca eve gidiş süresi de ortalama 30 dakika daha uzadı. 2017 yılına kadar 80 bin yeni konut kentin iki yakasında yükselecek ancak yeni yollar yapılmazsa bu trafik çilesi daha da artacak demek...

Bolu Dağı'nda sürücülere emniyet kemeri uyarısı!

Bolu Dağı'nda sürücülere emniyet kemeri uyarısı yapıldı. Trafik ekipleri, D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde sürücülere emniyet kemeri takmanın önemini anlattı, bilgilendirmelerin yer aldığı broşür dağıttı.

Bolu Dağı'nda trafik denetimleri arttırıldı!

Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sönmez: "Bayram tatili için gerekli önlemleri aldık. Tatil boyunca 12 resmi ekip ve 3 radar ekibiyle trafiği izleyeceğiz" dedi.

TEM otoyolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu yaşanıyor!

TEM otoyolunun Bolu geçişinde İstanbul yönüne ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Hafta sonu yola çıkan sürücüler nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım zaman zaman aksıyor. Otoyolun Ankara yönünde ise trafik normal seyrediyor.

Bolu Dağı'nda yoğun sis!

Bolu Dağı'nda yoğun sis meydana geldi. Trafik ekipleri, görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücüleri yakın takip, hatalı sollama, aşırı hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Bolu trafik ekipleri kar yağışına karşı sürücüleri uyardı!

Bolu'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun, Cankurtaran, Gerede Karadeniz Bağlantı Yolu, Bolu Dağı ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde hafif şekilde etkili oluyor...

Bolu'ya, Havacılık Meslek Yüksekokulu ve Havalimanı Projesi planlanıyor!

Bolu'da yapılması planlanan Havacılık Meslek Yüksekokulu ve havalimanı projeleri için kente gelen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Osman Yıldırım ve beraberindeki heyet incelemelerde bulundu...

bolu trafik projeleri Haberi

bolu trafik projeleri

Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Murat Sönmez, Kurban Bayramı nedeniyle yollardaki yoğunluğa yakalanmamak için sürücülerin erkenden yola çıkması gerektiğini söyledi.


Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tem otoyolu Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda aşırı yoğunluk beklemediklerini kaydetti.


D-100 ve Tem otoyolunda gerekli önlerin alındığını anlatan Sönmez, 12 resmi ve 3 radar ekibinin görev yaptığını ifade etti.


Kurban Bayramı tatili dönüşü için yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunan Sönmez, şunları söyledi:


"Yollardaki yoğunluğa yakalanmamak için sürücülerin erkenden yola çıkması gerek. Yola çıkacak olan sürücülerin araçlarının bakımlarını kontrol etmeli. Yol güzergahını belirleyerek, nerelerde mola vereceklerini önceden belirlemeli. Sık sık mola vererek yolculuk yapmalı." 


Sürücülere hatalı sollama, yakın takip ve aşırı hız konusunda da uyarılarda bulunan Sönmez, şöyle devam etti:


"Sürücülerin hem kendi hayatlarını hemde başkalarının hayatlarını tehlikeye atmamaları için trafik...