04 / 05 / 2024

Boluda atıl bina yıkımları

Boluda atıl bina yıkımları

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol Köroğu ve Sandallar Mahallesi'nde atıl vaziyetteki eski binalar yıkıldı. Ayrıca Bolu'da Arı ve Okul Sokak'ta imar planına uygun olarak yol genişletme çalışması yürütüldü.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Konya'da atıl vaziyetteki bina yıkılacak!

Çalışmalarına devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’da atıl vaziyette bulunan bir binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Atıl kamu arsa ve binaları değerlendirilecek!

Maliye Bakanlığı, vergi dışı gelirleri artırmayı amaçlayan yeni bir paket üzerinde çalışıyor. Pakette, özelleştirme kapsamı dışında bulunan kamu kuruluşlarının arsa, arazi, bina gibi atıl varlıklarının değerlendirilmesine ağırlık verilecek.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

KKTC su temin projesinde imzalar atılıyor!

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) Akdeniz altından borularla su taşıyan Asrın Projesi’nde, kullanımla ilgili imzalar yarın atılıyor.

Atıl Kutoğlu Avusturya'da otelleri dekore ediyor!

Çantaları ayakkabıları bir yana bırakın, şimdi moda tasarımcısı elinden çıkan oteller moda... Bunun son örneği de Avusturya'da otel tasarlayan Atıl Kutoğlu... Kutoğlu Avusturya'nın başkenti Viyana'da otel tasarlıyor.

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

İzmir Güzelyalı'da 25 yıldır atıl durumda olan arsa ne olacak?

Güzelyalı Ortaokulu’nun hemen yanında yaklaşık 25 yıldır atıl durumda olan ve tam bir mezbelelik haline dönüşen arsanın mahallenin yararına kullanılması isteniyor.

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kazandıran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde yaptığı Uzay Çatılı Pazar yerinde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Bolu Ziraat Odası atıl durumda olan 4 katlı binayı kiraya çıkarttı!

Aylardır atıl durumda olan ve şehrinde göbeğindeki eski a yemeğin bulunduğu 4 katlı bina Ziraat Odası tarafından kiraya çıkartıldı.

Tüplü ulaşım projesi Hyperloop için ilk adım atılıyor!

Saatte maksimum 1126 km hızla seyahat imkanı sunacak olan Hyperloop için ilk adım atılıyor. ABD'nin Nevada çölünde inşaasına başlanan 4.8 kilometrelik test yolu 2016'nın sonlarında tamamlanacak.

Murat Kurum: 2016 gelişim ve atılım yılı olacak!

1.5 milyar liralık net kâr ve 7.6 milyar liralık satış hedeflediklerini açıklayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "2016 gelişim ve atılım yılı olacak. Beklentimiz oldukça yüksek" dedi

2016 inşaat sektörü için atılım yılı olacak!

İnşaat sektörüyle ilgili değerlendirmede bulunan TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 2016 yılının inşaat sektörü için atılım yılı olacağını söyledi.

Boluda atıl bina yıkımları Haberi

Boluda atıl bina yıkımları

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol Köroğu ve Sandallar Mahallesi'nde atıl vaziyetteki eski binalar yıkıldı. Bolu Belediyesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Köroğlu ve Sandallar Mahallesi'nde bulunan Arı ve Okul Sokak'ta imar planına uygun olarak yol genişletme çalışması yürütüldü. Daha önce genişliği yer yer 3 metreye kadar düşen yolun genişliğinin 12 metreye ulaşması için yol kenarında bulunan duvarlar ve atıl vaziyette bulunan ahşap binalar iş makinesi yardımıyla yıkıldı. 


İstanbul...