04 / 05 / 2024

Bolu Ziraat Odası atıl durumda olan 4 katlı binayı kiraya çıkarttı!

Bolu Ziraat Odası atıl durumda olan 4 katlı binayı kiraya çıkarttı!

Aylardır atıl durumda olan ve şehrinde göbeğindeki eski a yemeğin bulunduğu 4 katlı bina Ziraat Odası tarafından kiraya çıkartıldı.



Mülkiyeti Bolu Ziraat Odası’na ait olan ve eskiden a yemek firması tarafından yıllarca kullanıldıktan sonra tahliyesi yapılan bina aylığı 20 bin TL’den kiraya verilecek. Konu hakkında Bolu Olay Gazetesi’ne bir açıklama yapan Oda başkanı Hakkı Fidan, “Atıl binayı yine yemek firmasına vermek istiyoruz. Şartnameye kim uyarsa o firmaya kiraya vereceğiz” dedi.


Yılladır a yemek firması tarafından kiralanan ve Bolu halkına çeşitli yemekleriyle hizmet veren işletmenin fesh edilmesinin ardından atıl duruma düşen 4 katlı teraslı 500 metrekarelik Ziraat Odasına ait bina yeniden ihaleye çıkartılarak kiraya verilecek. PTT Caddesi girişinde ve şehrin göbeğinde olan bina için şimdiden 8 firmanın kiralamak için müracaat ta bulunduğu öğrenildi.


Kendilerine ait binayı bir an önce kiraya vereceklerini belirten Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, “Aylardır atıl durumda olan binamızı yeniden kiralık vermek için çalışmalarımızı tamamladık. Aylık 20 bin liradan kiraya vermek istiyoruz. Bu binamız yine yemek sektörüyle uğraşan esnaflarımıza verilecek. Şartnameyi kim uyarsa o firma kiralama işini yapabilir. Tabi ki BTSO, BESOB veya Esnaf Odalarına üye olan esnaflara verilecek. Şu anda şartnamemiz hazırlanıyor. Kapalı zarf usulü yapılacak ihalede kiracıyı belirleyeceğiz. İlk tercihimiz Bolulu firmaların olması” diye konuştu.



Bolu Gündem


Geri Dön