06 / 05 / 2024

Boluda yapılar yıkılıyor

Boluda yapılar yıkılıyor

Bolu kent merkezinde görüntü kirliliği oluşturan ve vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve ruhsatsız olan kaçak yapılar Bolu Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Mardin'de eski yapılar yıkılıyor!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, şehrin siluetini bozan ve görüntü kirliliğine neden olan betonarme yapıların yıkım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bornova'da ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Bornova'da ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların yıkılması için harekete geçti. 

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında bazı yapılar yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yıkılmasına karar verilen 168 bağımsız bölümün yer aldığı 5 bloktan oluşan yapıların yıkımı sürüyor.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Boluda yapılar yıkılıyor Haberi

Boluda yapılar yıkılıyor

Bolu kent merkezinde görüntü kirliliği oluşturan ve vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve ruhsatsız olan kaçak yapılar Bolu Belediyesi tarafından yıkılıyor. 12 Kasım depreminden sonra barınma amaçlı yapılan gerekse farklı amaçlarla inşa edilen ruhsatsız kaçak yapıların Bolu Belediyesi tarafından yıkımı tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle şehir içerisinde kalan, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve görüntü kirliliğine yol açan bu yapıların yıkımı konusunda bilgiler veren belediye yetkilileri, kendilerine kaçak yapılarının yıkılması konusunda tebliğ ulaşan vatandaşların bu yapılarını bir an önce yıkmaları gerektiğini ifade ettiler. Yıkımı gerçekleştiremeyecek kadar büyük yapılar içinde Bolu Belediyesi’nden yardım alınabileceğini ifade edildi. Vatandaşların, cezai işlem görmemeleri için kaçak yapılarını tebliğ tarihinden sonraki yasal süreçte yıkmaları veya Bolu Belediyesi’ne yıkım konusunda talep iletmeleri...